DALILIN OTAC SE OGLASIO NAKON PRIČE DA JE U BOLNICI ZBOG ĆERKINE SVADBE! Otkrio šta se desilo, govorio o njenim svađama s DEJANOM

Showbizz

DALILIN OTAC SE OGLASIO NAKON PRIČE DA JE U BOLNICI ZBOG ĆERKINE SVADBE! Otkrio šta se desilo, govorio o njenim svađama s DEJANOM

Zadrugari su danas birali prvi par koji će u nedelju imati svadbu, a izglasali su Dalilu Dragojević i Filipa Cara. U domaćim medijima se odmah pojavila vest da se Dalilinom ocu Husu Mujiću slošilo zbog ovoga i da je završio u bolnici.

Stupljeno je u kontakt sa Mujićem, koji je otkrio kako se oseća.

– Dobro, ja stvarno ne znam, svi me zovu… Ja sam top, hvala Bogu. Nisam u bolnici, danas sam morao sto puta da javim ljudima, u bolnici nisam – ispričao je Huso za Pink.rs.

Otkrio je i kako je reagovao na vest da će se Dalila udati za Cara.

– Kakva svadba, nije mi pravo da ima kontakt sa Filipom, ja bih voleo više Dejan da ima svadbu sa Aleksandrom, nego ona… Deki je pravi momak… I ne želim da vređam Aleksandru, samo sam naveo primer šta se pričalo u rijalitiju… – dodao je Mujić.

Husa smo upitali i da li postoji muškarac u “Zadruzi” koji bi po njegovom mišljenju trebalo da se nađe na Carevom mestu u nedelju.

– Nema niko tu, sem Dejana što je bio. Za mene niko, svi su u prolazu. Ni Anđelo, niko, to su sve foliranti, nema tu prave ljubavi sem Lune i njenog muža… Ja ne mogu da shvatim da su Dalila i Deki pet godina dobro živeli, i da sada ovo sve… Da sad tako pričaju… Ja sam rekao trista puta, ja Dejana nikada neću prestati da volim. Nisam ga ponižavao, nikome ne želim to da radim… – rekao je Dalilin otac, pa se osvrnuo i na napade zadrugara:

– I nema potrebe da mešaju moju decu i vređaju. Ja sam samo hteo da naprave kuću, da naprave krov… Ovo moje selo je malo, ali imamo i milionere, nema potrebe Marko Đedović da se ruga. Da nije Drine, zvali bismo se Loznica – ističe on. (Kurir.rs/S.M./Pink.rs)