Dada Mešaljić: Saglasnost je kratko potrajala kao i moj brak!

Showbizz

Dada Mešaljić: Saglasnost je kratko potrajala kao i moj brak!

U petak je Dada Mešaljić sa svojim pratiocima podijelila novi cover koji je snimila u mostarskom studiju Mas. Radost što je nastavila dalje pokazali su brojni pratioci podjelom njene pjesme čiji su pregledi rapidno rasli.

Međutim, pjesma “Ne mogu te voljeti k’o prije” autora Milića Vukašinovića uklonjena sa youtube kanala, a njoj nije jasno zbog čega jer je njegovu saglasnot dobila. Njen status na Instagramu objavljujemo u cjelosti:

“Pošto me svi pitate šta se desilo sa coverom na youtube, dužna sam da dam obavještenje, iako ni meni nije sve kristalno jasno. Cover je ukinut sa youtube kanala zbog autorskih prava, iako sam dobila saglasnot za isti. Nažalost, saglasnost je kratko potrajala kao i moj brak. Cover možete i dalje slušati na mom insgram i tik tok profilu, a audio zapis je postavljen na moj youtube kanal. Došli smo do 300 K (hiljada op.a) pregleda za samo tri dana, pružili ste mi veliku podršku u komentarima. Hvala Vam na svemu”, napisala je simpatična Dada i na narednom storiju stavila do znanja da je svjesna da je ovu zaboravljenu pjesmu upravo ona oživjela. (ekskluziva.ba)