DEJAN OTKRIO ZAŠTO HUSO NIKADA NIJE PREPISAO KUĆU NA NJEGA I DALILU, NAJSTRAŠNIJI UDARAC DO SADA: Pogledajte njenu reakciju (VIDEO)

Showbizz

DEJAN OTKRIO ZAŠTO HUSO NIKADA NIJE PREPISAO KUĆU NA NJEGA I DALILU, NAJSTRAŠNIJI UDARAC DO SADA: Pogledajte njenu reakciju (VIDEO)

Utoku emisija “Pretres nedelje”. U toku je rat Dejana i Dalile Dragojević, a on je iznii nove sumnje u njenog oca, Husu Mujića. Sve je meni sad jasno, vidim što si dobar bio prema ocu. Ti si takva budala – vikao je Mića.

Trebali smo da prepišemo kući, međutim nikako nismo. Kad se brat taj javio, mogao ja porodično da dođe. Htjeli smo da prepišemo ako se njenom decu nešto desi, da pravo imaju sva djeca, kao taj sin. On je dao pare za taj plac, mogao je da uzme kuću. Kad su krenuli problemi pitao sam zašto ne prepišemo to – pričao je on.

Dejan Dragojević je izbor njenog tate, a ne njene – nastavio je Lepi Mića.

Da ne bi bili problemi imovine, imovinska rasprava bi bila ozbiljna,jer su uložene pare u kuću. komentarisao sam da odmeo u Zvornik u katastar, ali nismo ušli. Desila se situacija kad je Marko izašao iz sobe i da bi Anđelova mama dala pedalu Dalili… Dalila ga napada, a mene osuđuje kako sam loš. Nagovara njega i navlači ga. Vraćam kako je ona imala problem oko porodice sa Mladenom, a ja sam bio taj. Ista priča neko ko je malo mirniji, a odnos sa Filipom kao sa Mladenom – govorio je Dragojević.

Više ga je uzbudio odnos sa Anđelom, jer je vidio sebe, a znao je da Filip i ja nećemo opstati – ubacila se Dalila.

Sad ću ja da se obratim tovm ocu. Ja sam nju obuzdavao i nisam sozvoljavao ovakve stvari, samo da se ovo ne ispostavi. Goposine, boli me i za vas i za vašu ćerku. Bilo je vrijeme kad je trebala da sluša mene – pričao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (novi.ba)