EVO KAKO DA PREPOZNATE DA LI VAM JE PARTNER PREPREDENI MANIPULATOR: Na ove 3 muške LAŽI padaju sve žene!

Zanimljivosti

EVO KAKO DA PREPOZNATE DA LI VAM JE PARTNER PREPREDENI MANIPULATOR: Na ove 3 muške LAŽI padaju sve žene!

Zvuče sasvim logično i realno, ali zapravo su laži.

U svakom međuljudskom odnosu, iskrenost treba da se podrazumeva.

Bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili samo poznanstvu, iskrenost je neophodna kako bi taj odnos funkcionisao.

Samo zamislite koliko biste vremena uštedeli kada bi vam svaka osoba sa kojom ste izlazili, a kojoj se niste dopali, priznala na samom početku šta misli o vama.

Muškarci su, čini se, skloniji laganju kao vidu manipulativnog ponašanja, kom pribegavaju iz različitih razloga.

Partner može da vas laže kada vam nije veran, a muškarac kog ste nedavno upoznali, to može da radi jer vas “drži u rezervi” dok ne vidi kako će se odvijati odnos sa nekom drugom devojkom, ili prosto zato što ni sam ne zna šta misli.

Veliki broj muškaraca koristi ove tri fraze, koje zvuče sasvim logično i ubedljivo, da veliki broj žena zaista poveruje u njih.

1. Nisam još spreman za vezu, ali možemo da se zabavljamo

Ovu rečenicu oni često izgovaraju kada ne žele sa ženom ozbiljnu vezu, ali nisu spremni ni da izgube strast koju osećaju sa vama. Kada hoće da “kupe vreme”, poslužiće se ovom rečenicom.

2. Imam puno posla

Najverovatnije je istina da samo ne želid a se vidi sa vama ili da mu se ne dopadate dovoljno. Sve drugo mu je trenutno preče od vas.

Složićete se da ovakvo opravdanje zvuči potpuno logično i realno, jer zaposleni ljudi često zaista ne mogu od posla da se posvete privatnom životu. Ipak, 50 odsto su šanse da vas laže.

3. Nikad nisam upoznao devojku poput tebe

Ovo je već klasična laž koju svaki muškarac koristi kada želi da zavede devojku, znajući da svaka žena voli da se oseća posebnom. Ne padajte na ovo. (espreso.co.rs)