POSLE PROVODA, PROBUDILA SE SA ČUDNIM BOLOM U NOGAMA: Zanemela je kad je otkrila šta se DESILO

Ispovijesti

POSLE PROVODA, PROBUDILA SE SA ČUDNIM BOLOM U NOGAMA: Zanemela je kad je otkrila šta se DESILO

Devetnaestogodišnja Zara Oven ispričala je na društvenim mrežama kako se jutro posle provoda probudila u krevetu sa oštrim bolom u nozi.

Studentkinja francuskog i španskog jezika Univerziteta u Notingemu otkrila je da je posle provoda u jednom pabu sa drugaricama doživela užasno iskustvo.

– Izašla sam 11. oktobra u grad ni ne sluteći da će me neko tamo napasti. Zbog ozbiljnije količine popijenog pića to očito nisam ni registrovala tokom noći, ali jesam ujutro. Probudila sam se sa gadnim bolom u nozi, a onda sam detaljnim ispitivanjem otkrila da me je neko ubo iglom dok sam sedela za barskim stolom – kaže Zara.

Studentkinja je istakla da je pokušala da posle posete lekaru otkrije u klubu “Prizma” u Notingemu šta se dogodilo i da je tražila snimke nadzornih kamera.

– Nisam uspela da odgonetnem ko me je ubo, znam samo da me je bolelo. Možda je bila šala, a možda je tako neko mogao i da mi ubrizga neki sedativ inekcijom. Svašta je moglo da bude. Dokle ovo više ide – zapitala se Zara na društvenim mrežama.

Policija je istragom utvrdila da su se još dve gošće paba ujutro osećale identično kao Zara, odnosno da je i njih neko ubadao iglom.

– Uvek idem s nekim u provod, uglavnom da bi jedno drugom čuvali leđa, jer je došlo takvo vreme. Čak i u toalet ne idem sama tamo. Ono što me zbunjuje je što na ulazu u taj pab postoji detektor za metal, pa mi je malo više čudno da je neko uspeo da prokrijumčari iglu unutra Grozno iskustvo, tamo više ne idem – zaključila je Zara. (espreso.co.rs)