Trudnica objasnila da će PONOVO RODITI istu bebu i zapanjila svet: Evo kako je to moguće (VIDEO)

Zanimljivosti

Trudnica objasnila da će PONOVO RODITI istu bebu i zapanjila svet: Evo kako je to moguće (VIDEO)

Lekari su izveli veoma kompleksnu operaciju nad bebom pa je zatim vratili u stomak

Žena iz SAD ispričala je kako se sprema da po drugi put rodi svog sina, nakon što su lekari morali da obave težak hirurški zahvat i vrate bebu u nju.

Džeiden Ešli je u svom snimku na TikTok-u rekla da njen sin ima spina bifidu i da joj je objašnjeno da za njega “nema nade”. Međutim, pronašli je medicinski tim sa sedištem u Orlandu koji je specijalizovan za otvorenu fetalnu hirurgiju, odnosno operisanje beba pre nego što su spremne da se rode.

@jaiden.ashlea

Fetal surgery was a success, this recovery is something else though 😭 #spinabifida #fetalsurgy #openfetalsurgery

♬ original sound – Lisa

– Rađam svoju bebu da bi se ona vratila u mene i za 11 nedelja ponovo rodila. Našem sinu je dijagnostikovana spina bifida u 19. nedelji. Prvo nam je rečeno da nema nade, da će on biti moždano mrtav, da neće imati život. A onda smo dobili dodatne odgovore i potražili smo dalje od prvobitnih doktora – objasnila je ona u snimku koji je za dva dana sakupio više od 2,3 miliona pregleda.

Ona je zatim pojasnila zahvat koji su izveli stručnjaci bolnicu na Floridi.

– U suštini su me otvorili carskim rezom, popravili defekt na njegovim leđima najbolje što su mogli, zatvorili me ponovo i ostala sam trudna do kraja vremena. Veoma je uobičajeno da dođe do kontrakcija i prevremeni porođaj je česta posledica operacije -rekla je Džeiden.

Lekari na kraju napunili matericu fiziološkim rastvorom i “zatvorili” stomak. (objektiv.rs)