ALEKSANDRA MLADENOVIĆ U PARIZU BEZ DEČKA! Pevačica otkrila da li je RASKINULA SA ISAKOM, a evo koje su je muke snašle na putu!

Showbizz

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ U PARIZU BEZ DEČKA! Pevačica otkrila da li je RASKINULA SA ISAKOM, a evo koje su je muke snašle na putu!

Pevačica Aleksandra Mladenović provela je nekoliko dana u prestonici Francuske, ali sa njom nije krenula njena jača polovina, pevač Isak Šabanović.

Iako su odmah krenule spekulacije da su se posvađali i da više nisu zajedno, to apsolutno nema veze sa istinom. Naime, Aleksandra je u Parizu bila kod porodičnih prijatelja, a taj put je dogovoren dosta unapred.

– Sa Isakom sam i sve je u najbolje redu – zapocinje priču kroz osmeh Aleksanda i nastavlja:

– To su dugogodišnji prijatelji moje porodice i mene, išla sam da ih vidim i nekoliko dana da odmorim. Naravno da Isaku nije bilo krivo, jer apsolutno nema razloga za tim. Mi smo odrasli ljudi, zreli i imamo u potpunosti poverenje jedno u drugo. U Parizu mi je bilo baš lepo, odmorila sam od obaveza, šetala, šopingovala, napunila baterije za naredni period kada ću dosta raditi.

Informaciju koja je dosla do nas, da je Aleksandra u Parizu izgubila pasoš, popularna pevacica je i potvrdila.

– Tačno je to što ste culi. Desio mi se taj peh, izgubila sam negde pasoš. Ipak, uspela sam i bez pasoša da se vratim u svoju zemlju, a po povratku sam odmah izvadila novi – rekla nam je lepa pevačica.

Inace, Aleksandra u predstojećem, letnjem periodu nastupa skoro svaki dan, a pored starijih pesama i promocije poslednje numere “Dozivotno” koja je veoma slušana, uskoro će izbaciti još dve pesme za koje je sigurna da će se mnogo dopasti publici! (kurir.rs)