SPAVALA SA CAREM, SAD SE PLAŠI MAME I TATE! Sanja Grujić priznala da strepi od susreta sa roditeljima: Kasno sam RAZMIŠLJALA!

Showbizz

SPAVALA SA CAREM, SAD SE PLAŠI MAME I TATE! Sanja Grujić priznala da strepi od susreta sa roditeljima: Kasno sam RAZMIŠLJALA!

Sanja Grujić bez zadrške je progovorila o svojim najvećim strahovima sa kojima se bori i priznala koliko strepi od mišljenja svojih roditelja nakon ‘peha’ koji je imala sa Filipom Carem.

– Jedva čekam da idem kući, da vidim da li su se moji naljutili na mene zbog onog dana. Postoje dve opcije, da su ljuti i da ih ništa ne zanima, ni šta ću sa svojim životom, a druga je da moram da se zaposlim i osamostalim – govorila je Sanja.

– Šta ti je draže? – pitala je Mina.

– Ni jedno ni drugo, najbolje bi bilo da ništa nisam uradila – odgovorila je.

– A možda ne bude ni jedno ni drugo, jer moraju da shvate da smo mi mladi i ludi, dešava se… – dodao je Mateja.

– Rekli su mi pre ulaska šta će da im bude probem… Kasno sam razmišljala o njima, tek kada sam potpisala ugovor i napravila ovo što jesam. Verujem da su na sve sumnjali ali ne i ovo da ću da napravim – nastavila je Grujićeva.

– Ovo je neka vrsta avanture, svako dođe iz nekih svojih razloga, najviše da uzmemo pare… Ti si u toj avanturi imala avanturu, nije strašno. Da se razumemo, ne može čovek da se suzdržava, evo ja sam prvi pokušao – govorio je Mateja.

– A onda sam se desila ja, poklekao si mojim sočnim usnama – smejala se Mina.

– Šta ako mjoji uopšte ne dođu u studio? – strahovala je Sanja.

– Jao Sanja, šta ti je – zbunila se Mina.

– A Mina ti njih ne poznaješ, znam kako mogu da reaguju… Može da ispadne, ko zna kakvi su joj roditelji kada se ona ovako ponaša, ne znam… – nastavila je.

– U pravu se, drugačije je kod nas muškaraca… Zato treba imati taj osećaj odgovornosti. Napila si se, popustile su kočnice, ja te razumem… Nećeš da kažeš da se kaješ, ali ja znam da je tako – rekao je Mateja.

– Pa jeste, ali neću da priznam to pa da me rastave na komade, pa da ležim tamo nepomično u krevetu – govorila je Grujićeva. (kurir.rs)