CECA OBJAVILA NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU SA RODITELJIMA I SESTROM: Evo kako su izgledali nekada, a nju malo ko bi PREPOZNAO

Showbizz

CECA OBJAVILA NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU SA RODITELJIMA I SESTROM: Evo kako su izgledali nekada, a nju malo ko bi PREPOZNAO

Pevačica Svetalana Ceca Ražnatović veoma je vezana za svoju porodicu, ali se njeni roditelji, kao ni sestra Lidija gotovo nikada nisu eksponirali.

Ipak, Ceca je sada odlučila da na Instagramu podeli staru fotgrafiju sa svojom porodicom, a uz to je iskoristila da svima čestita slavu Svetog Nikolu letnjeg.

Ona je pokazala kako su njena majka Mira i otac Slobodan Veličković izgledali u mladosti, a na prvi mah teško je prepoznati ko je Ceca, a ko Lidija, budući da su u to vreme obe bile brinete i dosta su ličile.

Inače, Ceca je jednom prilikom govorila o roditeljima i tada priznala da nisu bili za njenu udaju jer se nisu nadali da će tako mlada da stane na ludi kamen.

– Kad sam se rodila i prvi put zaplakala, moj tata je rekao: “Rodila se pevačica!” Kao da je predvideo moju buduću karijeru! Posle 17 meseci na svet je došla Lidija i vremenom smo postale najbolje drugarice. To smo i danas! Ona je druga majka mojoj deci, a ja njenoj. Vrlo smo strogo vaspitavane, roditelji su nam postavljali granice i držali ih se. Sećam se da nam je jednog leta, kad se izlazilo tek u deset uveče, mama rekla: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” – priseća se Ceca i otkriva da joj jednu stvar roditelji nikada nisu oprostili.

– Bila sam odličan đak i planirala sam da studiram psihologiju, ali me je život odveo na drugu stranu. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nisu bili dovoljni mojim roditeljima. Nisu mi oprostili to što nisam nastavila da se školujem i završila fakultet – pa ipak, kada su shvatili da je pevanje njen san roditelji Cece Ražnatović odlučili su da joj budu beskrajna podrška, pa ju je otac vozio i vraćao sa svakog nastupa, kako bi bio siguran da je ona dobro i da nema probleme.

– Rekla sam im da ću da se udam za Željka, a mama se obradovala: “Za Šašića? Divno. On je sjajan momak.” Tad sam kazala: “Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!” Umalo da padnu u nesvest, iako su pre toga načuli nešto iz medija, ali su se nadali da će to brzo da me prođe. Onda se otac uozbiljio i zapretio mi: “Budeš li se udala za njega, odreći ću te se!” Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: “Možete svi da se poubijate, udaću se za njega jer ga obožavam.” Kad su ga upoznali, odmah su ga zavoleli – otkriva pevačica da je na kraju i u ljubavi ipak imala svu podršku. (kurir.rs)