OVO JE AUTO U KOM JE POGINULA MISICA, POTPUNO SMRSKAN: Vatrogasci sekli vozilo da izvuku telo

Svijet

OVO JE AUTO U KOM JE POGINULA MISICA, POTPUNO SMRSKAN: Vatrogasci sekli vozilo da izvuku telo

Automobil marke “golf” kojim je upravljala misica Mirjana Stojanović (34) kada je u petak podletela pod kamion kod Šimanovaca, potpuno je smrskan nakon stravične saobraćajne nesreće.

Prema rečima našeg sagovornika, misica se iz, za sada, nepoznatog razloga u trenutku našla u suprotnoj traci i direktno se sudarila sa kamionom. Podsetimo, nesreća se dogodila u petak oko devet časova kada je Mirjana svojim automobilom marke “golf” udarila u kamion i na mestu poginula. Ona je to jutro, prema rečima svog partnera Aleksandra Avramova, krenula da spremi letnju slavu u njihovoj vikendici.

– U tom delu puta je pravac, nema nikakvih krivina i zato je i nepoznato kako je prešla u drugu stranu i sudarila se sa kamionom – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Prizor je bio jeziv! Kola su od siline udarca bila smrskana i neprepoznatljiva. Kako bi se došlo do nesrećne žene morao je da se seče auto. Izvučena je iz kola i nije davala znakove života.

Naš sagovornik dodaje da je automobil od siline udarca sleteo u kanal pored puta.

– Prilikom udarca u kamion, “golf” se odbio i odleteo u kanal – kaže on.

Inače, nastradala Mirjana svojevremeno je bila mis fotogeničnosti Srbije i finalistkinja izbora za mis Srbije. (kurir.rs)