Izgubila sina, a na njegovoj SAHRANI desilo se nešto NEZAMISLIVO: Sad je srećna i uživa u životu (VIDEO)

Zanimljivosti

Izgubila sina, a na njegovoj SAHRANI desilo se nešto NEZAMISLIVO: Sad je srećna i uživa u životu (VIDEO)

Kaže da se ponovo oseća kao tinejdžerka

Geri Hardvik (24) upoznao je Almedu (77) na sahrani njenog sina kada je Geri imao samo 17 godina. Međutim, čini se da je to bila ljubav na prvi pogled, a za brak su dobili blagoslov i od njegove i od njene porodice.

Razlika među njima je čak 53 godine, a uskoro će slaviti sedmu godišnjicu braka. Venčali su se, a nije bilo prošlo ni dve sedmice od njihovog prvog susreta.

Almeda, koja sada ima 77 godina, i Geri venčali su se 2015. godine. U to vreme Geri je imao samo 17 godina, dok je Almeda imala 71 godinu.

Zajedno su već šest godina uprkos tome što su ih kritikovali zbog razlike u godinama i Almedinog srčanog udara.

– Rekla sam mu: “Vidi, ja imam 71. godinu, a ti 17. Jesam li prestara za tebe?” Stisnuo mi je ruku, nasmejao se i odgovorio: “Godine su samo broj” – izjavila je Almeda.

Venčanje su organizovali za 137 funti već nedelju dana nakon što su se upoznali, a ubrzo nakon toga, Geri se uselio u njen dom, u kom sada žive s njenom unukom, koji je tri godine stariji od Gerija.

Par kaže da im je s*ksualni život dobar kao i uvek.

– Nisam tražila mladića, ali Geri je naišao. Odmah sam znala da je on onaj pravi – rekla je Almeda za Dejli star.

Sada su srećni zajedno već šest godina i međusobno se hvale kako su “divni ljubavnici”.

Nakon njihove prve bračne noći, Geri je rekao da je Almeda njegova “žena iz snova” i dodao: “Fizička strana naše veze ne može biti bolja”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Almeda je izjavila da se zbog njega ponovno oseća kao tinejdžerka.

Nakon što su se upoznali viđali su se svako veče, a uskoro su dobili i blagoslov svojih prijatelja i porodice, uključujući Gerijeve mame Temi (48) i njegove 71-godišnje bake.

– Almeda je toliko mlada u srcu da nas godine nikad ne ometaju, nikad ne razmišljamo o tome. Znam samo da je onog dana kad je Almeda ušla u moj život Bog uslišio moje molitve – izjavio je Geri. (objektiv.rs)