SLAĐA ALEGRO SE ZBOG NJEGA SLOMILA U EMISIJI! PLAKALA JE KAO KIŠA: Kako koji dan ide, sve mi je teže! (VIDEO)

Showbizz

SLAĐA ALEGRO SE ZBOG NJEGA SLOMILA U EMISIJI! PLAKALA JE KAO KIŠA: Kako koji dan ide, sve mi je teže! (VIDEO)

Pevačica nije mogla da zaustavi suze!

Pevačica Slađa Alegro gostovala je u jednoj emisiji, a na jedno pitanje voditeljke ne samo da nije uspela da zadrži suze, već se rasplakala.

Naime, voditeljka je pevačicu pitala da li joj nešto nedostaje u životu, a Slađin odgovor dirunuo je sve u studiju.

– Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali… Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako… I kad se ima i kad se nema, ima se – počela je Slađa u emisiji “Grand magazin” i dodala:

– Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video.

Podsetimo, Slađa Alegro ima četvorogodišnju ćerkicu Milu, a nedavno je za Blic ispričala koliko uživa u ulozi mame.

– Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima – rekla je za pevačica.

Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, emni to žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće – obajsnila je Slađa. (stil.kurir.rs)