Stigla konačna presuda: Miroslav Ilić jeste Devinov otac! Mirjana: Zaplakala sam od sreće!

Showbizz

Stigla konačna presuda: Miroslav Ilić jeste Devinov otac! Mirjana: Zaplakala sam od sreće!

Mirjana Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pjevač Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića.

Mirjana je nedavno boravila u Beogradu na posljednjem ročištu i najavila je kraj suđenja, a sada je izvijestila o detaljima presude:

– Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijma koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom.

– Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži,i a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvijek sam željela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana – napisala je Antonovićka. (ekskluziva.ba)