CECINA SESTRA VODI TAJNI ŽIVOT DALEKO OD JAVNOSTI: Udata je za njega skoro 18 godina i rodila mu četvoro dece!

Showbizz

CECINA SESTRA VODI TAJNI ŽIVOT DALEKO OD JAVNOSTI: Udata je za njega skoro 18 godina i rodila mu četvoro dece!

Sestra pevačice Svetlane Ražnatović, Lidija Veličković Ocokoljić (48)ne bavi se javnim poslom kao i sestra i članovi njene porodice. Ona uspeva da vešto izbegne kamere i foto-reportere, pa je retko ko može videti u javnosti.

Ona je skoro 18 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem i u novembru će proslaviti godišnjicu svoje ljubavi, piše Glossy.

Njih dvoje su dobili četvoro dece, odnosno sina Viktora, ćerku Helenu i blizance Iliju i Petra. Ona je ponosna mama, a i njeni mezimci mogu da budu ponosni na nju jer izgleda besprekorno.

Takođe je Lidija dobra tetka i veoma je bliska sa Cecinom decom Anastasijom i Veljkom, a njih dvoje nikada nisu skrivali to koliko im ona znači. Veljko je čak i istetovirao ime svoje tetke na gr*dima, a Ceca stalno ističe koliko joj znači sestrina podrška.

Cecin sin objavio je jednom prilikom snimak kojim je pokazao koliko se ponosi sestrom svoje majke.

— Ovako izgleda žena od 43 godine — kaže u jednom delu snimka Anastasija.

Kako smo i napomenuli, nju baš retko možemo sresti u medijima jer se ne bavi javnim poslom, ne dolazi na gradske događaje, a kada je i uslikaju to su obično fotografije koje nastanu u spontano.

Prošle godine su novinari uspeli da “uhvate” Lidiju dok je pristizala na jedan rođendan u prestoničkom restoranu.

Ako se prisetimo ona je bila i jenda od najzapaženijih gošći na rođendanu Bogdane i Veljka Ražnatovića. Bila je i jedna od najzapaženijih na glamuroznom venčanju Veljka i Bogdane Ražnatović, kada je mnoge poznate dame zasenila pojavivši se u bundi i crvenoj haljini. (stil.kurir.rs)