METAK MI JE PROŠAO PORED GLAVE! MALTRETIRALI SU NAS U KAFANI: Seka Aleksić o JEZIVOM iskustvu!

Ispovijesti

METAK MI JE PROŠAO PORED GLAVE! MALTRETIRALI SU NAS U KAFANI: Seka Aleksić o JEZIVOM iskustvu!

Karijera Seke Aleksić traje punih 27 godina – počela je da peva sa samo 14 godina i doživljavala je različita iskustva!

Seka Aleksić je jedna od popularnijih pevačica kod nas, a svoju karijeru nije gradila na skandalima, već na pesmama koje su i danas popularne.

Pevačica je jednom prilikom doživela i neprijatno iskustvo tokom jednog nastupa u kafani, piše Glossy.

– Dosta toga sam u životu proživela. Ja pevam od 14. godine i u kafani sam od 14. godine, a sada imam 41. Ljude delim samo na dobre i na loše. Svašta sam prošla. Od toga da je neko pucao, da mi je metak prošao pored glave, do toga da su nas u kafanama maltretirali da sviramo do 5 ujutru, a naše se završava u 1h. A mislim da je od mene to što jesam napravilo teško detinjstvo – iskrena je bila Seka.

Ona već godinama uživa u braku sa Veljkom sa kojim ima dva sina, Jakova i Jovana, a nedavno je pričala otvoreno o vantelesnoj oplodnji i tome da bi želela da dobije jednu devojčicu.

– Šta će meni manekeni pored ovakvog frajera, kakav je Veljko? Nema potrebe. Nikad mi se nije desilo da Veljko bude ljubomoran na nekog. On je kao odvaljen od brega. Ne prilaze ljudi, znaju sve. A i ja sam porodična, mirna žena – rekla je pevačica o Veljku.

Podsetimo, nedavno je Seka Aleksić dospela u centar zbivanja zbog rođendanske želje da dobije kokošinjac koji je sada i stigao, a ona je istakla da je kokoške htela prvenstveno da ima zbog dece i da će sve deliti sa svima. (stil.kurir.rs)