Dara o incidentu na aerodromu: Udarala sam ga pesnicama, krivo mu je jer ima slabiji auto, a ja najbolji!

Showbizz

Dara o incidentu na aerodromu: Udarala sam ga pesnicama, krivo mu je jer ima slabiji auto, a ja najbolji!

Pjevačica Dara Bubamara je imala nastup na jednom beogradskom splavu, a prije toga je odgovarala na pitanja novinara i tom prilikom ispričala detalje neprijatnosti koju je doživjela nedavno na aerodromu.

– Imponuje mi kada su moji nastupi prepuni. Od Zagreba, Sarajeva, Beograda, Novog Sada, u bilo kom gradu u svijetu da pjevam mene ljudi obožavaju, presrećna sam zbog toga jer to je dokaz da to što radim je dobro -kazala je Dara u razgovoru za “Blic” koja je imala nastup na splavu “Konzulat”, te se osvrnula na nedavno odmaranje u Turskoj:

– Na odmoru u Turskoj mi je bilo predivno, bila sam tamo sa sinom Kostom u jednom lijepom hotelu, gdje nije bilo naših ljudi. Bila sam iznenađena što su mi neki Rusi prilazili da se slikamo. Pitala sam ih zašto se slikaju sa mnom, a oni su mi rekli da sam im jako lijepa. Ja sam svjesna da imam harizmu koja privlači ljude i meni je drago zbog toga – ponosno je istakla pjevačica, a onda se dotakla i proslave svog rođendana:

– Rođendan sam proslavila sa svojim prijateljima, uz večericu, vino, ništa sad specijalno – kaže Dara.

Pjevačica je nedavno doživjela i neprijatnost na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kada ju je nepoznati muškarac verbalno napao.

– Nikada do sada mi se nije desila takva situacija, jer za mene godinama važi da sam ja jedna gospođetina i znam kako treba da se ponašam. Trudim se da takve situacije iskuliram, međutim ovo nisam mogla kada mi je prišao muškarac od dva metra i 110 kilograma. Meni, ženi koja ima metar i šezdeset i rekao mi je: „Kako to voziš, sad ću ti je..ti mater“. Bukvalno tim riječima mi se obratio, pred policijom. Meni je pao mrak na oči i ja sam skočila na njega i udarala sam ga pesnicama, nogama… Da je bilo pet muškaraca ja bi skočila, prijavila sam slučaj policiji, sebe da sam ga napala, a i njega da je bio nekulturan – iskrena je bila Dara pred kamerama te je dodala:

– Ne mislim da su se džentlmeni izgubili, oko mene su svi moji prijatelji fini. Ovo što se meni nedavno desilo je čisto ljubomora, što on ima slabiji auto, a ja jedan od najjačih. Ja sam to tako shvatila, ali taj kompleks je dobio po tamburi – zaključila je pjevačica, piše Blic. (ekskluziva.ba)