HOROR u Americi: Muškarac nasumice PUCAO na automobile – usmrtio dečaka (8) i ranio mu oca

Svijet

HOROR u Americi: Muškarac nasumice PUCAO na automobile – usmrtio dečaka (8) i ranio mu oca

Čarls Montgomeri Alen (40) uhapšen je u šumi i optužen za ubistvo, pokušaj ubistva i za pucanje iz vatrenog oružja

Muškarac koji je nasumice pucao iz pištolja na automobile koji su prolazili kroz šumu u blizini njegove kuće, ubio je osmogodišnjeg dečaka iz Nju Hempšira, koji je bio u poseti u Južnoj Karolini.

Kvarijus Nakva Danam preminuo je u nedelju, dan nakon što ga je metak pogodio u vrat dok se vozio seoskim putem u okrugu Firenca, saopštio je mrtvozornik Kit fon Luken.

On navodi i da je i dečakov otac pogođen metkom u nogu i da je preživeo.

Čarls Montgomeri Alen (40) uhapšen je u šumi i optužen za ubistvo, pokušaj ubistva i za pucanje iz vatrenog oružja u puno vozilo.

Šerif okruga Firenca T. J. Džoj rekao je da je postoje indicije da je Alen narkoman i da su se zamenici bavili sa njime u prošlosti, ali istražitelji nisu sigurni zašto je u subotu počeo da puca na automobile.

– Samo običan besmislen, besmislen čin – rekao je Džoj, prenosi abcnews.

Alen je zadržan bez kaucije, a zatvorska evidencija ne pokazuje da li je imao advokata.

Drugi vozač koji je prisustvovao na saslušanju orkviljenog rekao je da je metak udario u krov njegovog automobila dok je vozio ulicom Stara Reka (Old River Road).

– Primetio sam da gospodin nišani i rekao sam da će ponovo da puca, pa sam se sagnuo i nagazio na gas da ga prođem, a on je ponovo pucao – rekao je Kalvin Kejd.

Kvarijus je bio učenik trećeg razreda škole Litl Harbor u Portsmutu, Nju Hempšir.

– Događaj poput ovog dotiče našu zajednicu u celini. Naša srca su uz porodicu dok podržavamo jedni druge kroz ovu neverovatnu tragediju – napisao je upravnik škole u Portsmutu Stiv Zadravec. (objektiv.rs)