KATARINA JE MLADA SUROGAT MAJKA: Evo iz kog razloga se odlučila za taj POSAO i sa čime se svakodnevno BORI zbog toga

Zanimljivosti

KATARINA JE MLADA SUROGAT MAJKA: Evo iz kog razloga se odlučila za taj POSAO i sa čime se svakodnevno BORI zbog toga

Mnogima je ipak sve ovo neprirodno i čudno

Katarina je mlada žena koja ,,radi” kao surogat majka, te je do sada rodila već dvoje dece, dve devojčice. Kako je veoma popularna na TikTok mreži, susreće se sa raznoraznim kritikama i konstantnim osudama.

Korisnici interneta ne mogu da se pomire sa Katarinom, koja prima novac jer je surogat. Neki je zovu “prodavačica dece” i opisuju njen stav kao “odvratan”.

– To je bolest. Žene koje vole da budu trudne, ali ne žele ništa da rade sa svojim bebama – komentarisala je jedna žena žena.

– Nije važno zašto to radi, to je tako pogrešno – glasio je drugi komentar.

Katarina na sve te napade odgovara samo sa osmehom i dobrom pozitivnom energijom. U jednom od video zapisa pod naslovom “Kad ljudi ne mogu da izdrže da budu surogat”, ona pleše i smeje se stihovima Dvejna Džonsona : ,,Šta da kažem osim reči, nema na čemu”.

Ona je objasnila kako ima već dovoljno novca za izdržavanje svoje biološke dece i da nema tu potrebu da bude surogat zbog toga. Ona smatra da to nije posao, koji je u današnje vreme sve više popularan, već da to radi ih humanosti da pomogne nekome.

Katarina želi da podeli detalje svog privatnog života sa svojim fanovima. Zahvaljujući tome, korisnici interneta mogli su da čuju da poslednji porođaj kao surogat majka nije bio najugodniji.

Žena je imala problema sa pritiskom i nije se osećala dobro. Na sreću, sve je prošlo glatko i rodila se zdrava i lepa devojka.

Biološki roditelji novorođenčeta, koji su bili u drugoj zemlji, nisu uspeli da stignu na porođaj. Uspeli su da stignu nekoliko sati kasnije. Katarina je obavestila da je u stalnom kontaktu sa roditeljima, i oni joj rado šalju slike svoje dece.

@caitcolly

What’s the craziest thing someone told you while you were pregnant??? Let’s normalize not telling people they are about to give birth 🙄 #pregnant #florida #pregnancy #fl #pregnancytiktok #preggo #belly

♬ original sound – Nick Martin

Katarina je rekla da nije imala problema sa doniranjem bebe, ali da se ne žuri da ponovo postane surogat. (kurir.rs)