Poznati fudbalski agent poslao JEZIVU PORUKU ocu i prijateljima: Nakon toga usledila je neverica

Ispovijesti

Poznati fudbalski agent poslao JEZIVU PORUKU ocu i prijateljima: Nakon toga usledila je neverica

Nije mogao da podnese raskid

Fudbalski agent Dominik Džervud oduzeo je sebi život nakon što se razišao sa svojom devojkom. Pronađen je obešen u šumi u blizini golf terena hotela Vorsli Park Merriot u Selfordu 16. decembra prošle godine.

Istraga je otkrila da je veza 32-godišnjaka sa njegovom partnerkom prekinuta nekoliko dana pre njegove smrti.

Prema pisanju lista Metro, dan nakon raskida Dominik je nazvao svog tatu Rejmonda i zamolio ga da otputuje iz Londona.

– Izgledao je veoma uznemiren i činilo se da ima neki ozbiljan problem – rekao je gospodin Džervud u istrazi.

On je kasnije te večeri stigao u dom svog sina i rekao da, iako je Dominik delovao uznemireno, nije rekao zašto. Sledećeg dana su zajedno posetili Traford centar pre nego što su na putu kući svratili u supermarket.

Gospodin Džervud je rekao da je ušao u radnju i ostavio Dominika u autu. Po povratku u vozilo njegovog sina nigde nije bilo, a na saslušanju je rekao da je tada dobio tekstualnu poruku od svog sina u kojoj je rekao da je u obližnjoj lekarskoj ordinaciji.

Doktorka Lora Vajtlou, lekar opšte prakse u medicinskom centru Elenbruk, rekla je da je Dominik došao u ordinaciju u suzama i zatražio da vidi psihijatra i otkrio je da je raskinuo sa devojkom nekoliko dana ranije.

Gospodin Džervud je rekao da mu je sin kazao da “ne oseća kao da ga doktori slušaju”. Dan kasnije sastao se sa devojkom, koja nije želela pomirenje, a sin mu je, kako kaže, bio vrlo uznemiren.

– Presvukao se i rekao da ide u šetnju. Ponudio sam da idem s njim, ali on je rekao da samo želi svež vazduh – kazao je otac.

Otprilike 25 minuta kasnije, gospodin Džervud je primio mejl pod naslovom: “Zbogom”, koji je Dominik poslao porodici i prijateljima. Dominikov otac i devojka pozvali su policiju i pokrenuta je velika potraga.

Dominikovo telo pronađeno je u šumi na golf terenu hotela Vorsli Park Meriot sledećeg jutra.

Patolog dr Nil Papvort rekao je da je obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti definitivno samoubistvo, a obdukcijom će biti utvrđeni ostali detalji smrti.

Vešću o Dominikovoj smrti zatečen je i defanzivac Mančester sitija Kajl Voker.

– Ne mogu da verujem da ovo pišem, ali ćeš uvek biti upamćen u mom srcu i srcima mnogih drugih, Dom. Bio si moj oslonac kada su vremena bila teška i nikada te neću zaboraviti. Bog je stekao još jednog anđela i to veoma posebnog u tebi, prijatelju – napisao je Voker. (objektiv.rs)