“Sav sam izgreban”: Danijel prekinuo svadbu i SA MLADOM odjurio u ŠUMU, bilo je nezaboravno

Ispovijesti

“Sav sam izgreban”: Danijel prekinuo svadbu i SA MLADOM odjurio u ŠUMU, bilo je nezaboravno

Štene od mladenaca se prepalo i pobeglo, nakon čega je usledila drama sa srećnim krajem

Kada je štene mladenaca iz Engleske nestalo na 28 sati, njihova svadba brzo se pretvorila u potpuno drugačiju vrstu cirkusa.

Danijel i Rejčel Mendej prekinuli su veselje kada su saznali da je njihovo novo štene Kreš nestalo, prenosi Njujork post pisanje lokalnih medija.

Mali koker španijel izašao je u šetnju sa ženom koja ga je čuvala na oko pola sata pre ceremonije u mestu Oakham.

Kreš je skinut sa povoca, kao i obično, kada su ga drugi psi uplašili i oterali. Odbio je da se vrati u ženin kombi i nakon toga pojurio u šumu oko 11 sati prepodne 14. maja, nekoliko sati pre nego što je par trebao da kaže sudbonosno “da”.

Šetačica pasa je mahnito tražila osmomesečno štene i kontaktirala deveruše, koje su se pridružile potrazi. To je trajalo oko sat vremena pre nego što je par odlučio da prekine svadbu.

– Dok smo se okrenuli, 80% svatova je tražilo Kreša – rekla je Rejčel (32) za SWNS.

Mlada se brzo presvukla iz bele venčanice i obukla duksericu i pantalone.

– Nisam htela da uništim svoju venčanicu, ali tada nisam ni previše razmišljala o tome. Samo sam želela da pronađem Kreša – objasnila je ona.

Ali mnogi drugi, uključujući 37-godišnjeg mladoženju, ostali su u svečanoj odeći dok su pretraživali šumu po kiši da bi pronašli nestalog psa.

– Mislio sam da će potraga za Krešom potrajati samo 10 minuta, da će na kraju doći na svadbu i da će to biti smešna anegdota. Nisam imao vremena da se presvučem kada smo krenuli da tražimo, a svadbeno odelo nije bilo najudobnije. Sav sam izgreban i u žuljevima – rekao je Danijel.

Svatovi su tražili i dozvali Kreša po imenu, za šta su kasnije shvatili da je moglo da ga uplaši. Nakon zalaska sunca, svatovi su otišli ​​kući dok su mladenci spavali u svojim kolima, čekajući da sunce izađe pre nego što su nastavili potragu.

– Pomislila sam: “Nije ovako trebalo da provedem sopstveno venčanje.Sve je bilo tako nadrealno“ – rekla je Rejčel.

Drama se ipak srećno završila kada je štene kasnije tog dana pronašao njen tast i vratio ga kolima. U potrazi su im pomogli i lokalni volonteri, a jedan od njih je pretraživao šumu uz pomoć drona i primetio Kreša. (objektiv.rs)