ALEKSANDRA NIKOLIĆ JECALA NA SAV GLAS ZBOG DEJANA! Prebacila mu da je namerno ponižava PRED SVIMA, bacila sve karte na sto!

Showbizz

ALEKSANDRA NIKOLIĆ JECALA NA SAV GLAS ZBOG DEJANA! Prebacila mu da je namerno ponižava PRED SVIMA, bacila sve karte na sto!

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić nastavili su da se raspravljaju ispod trema, a po svemu sudeći nismo mogli da nađu probleme za sve probleme koji su im se nagomilali.

– Je l’ možemo da pričamo kako jeste? Ti si mi nametnuo stvari za koje smatraš da su dobre za nas. Ja sam tvoje prepisala i usvojila, a kad sam usvojila ti menjaš – pričala je Aleks.

– Šta? Osim što sam rekao da raspravljamo za crnim stolom. Kad smo se mirili, rekoa sam da ćemo odnos nastaviti ako budemo rešavali sve kako treba –

– Nije rešavanje ako si drzak prema meni – dodala je ona.

– Nisam drzak, govorim samo svoje mišljenje – rekao je Dejan.

– Dejane, ispiraš mi mozak. Počeo si da me ponižavaš za stolom. Ti si baš tražio da ne budemo kakvi su drugi. Ja mislim da sam ja baš promenila sebe. Ti se sad ponašaš u ovim situacijama i kad kažem: “svi vi” stavim i tebe, jer se ponašaš kao oni prema meni – govorila je ona.

– Mogao sam da nas branim dok nismo imali svađe i tad sam ulazio u rasprave. Ne mogu da kažem drugačije od onoga što mislim – dodao je Dejan. (kurir.rs)