DEJAN SE SLOMIO, UHVATIO SE ZA GLAVU: Sve je drugačije, imam ožiljke… Otkrio najveće strahove, pa se obratio PORODICI

Showbizz

DEJAN SE SLOMIO, UHVATIO SE ZA GLAVU: Sve je drugačije, imam ožiljke… Otkrio najveće strahove, pa se obratio PORODICI

Dejan Dragojević slomio se pred Stefanom Karićem i otvorio dušu.

– Dobro sam, sunčam se ceo dan! Svestan sam svega, sada kada se bliži kraj totalno mi je sve drugačije. Kada se vratim unazad, sve mji je čudno, blam me je mojih postupaka i priče. Sve nekako brzo ide, sve mi je čudno. Sve što se desilo je potisnuto, ne može ništa da me pogodi, sada sam ravnodušan potpuno. Gledam sebe, sve je drugačije, kosa, imam neke ožiljke, ova kost mi ispala, pa se pitam da li je moguće da sam sve to uradio… – rekao je Dejan.

Misliš li da si promenio pogled na svet, da li će sada neko ispaštati zbog svega što ti se desilo? – nastavio je Karić.

– Neće, ukoliko je neko dobar i ukoliko mi pruža ljubav, nema potrebe. Evo Aleksandra je puna ljubavi, sve je u ajboljem redu. Nekada izgledam malo hladnije, ali nije tako. Ne vučem nikakvu traumu, dobar sam. Svestan sam samo da moram sebi da se posvetim i izgradim sebe u svakom smislu. Ovu šansu koju imam, moram da iskoristim na pravi način. Posprdao se život sa mnom, ja sada ništa ne mogu da promenim. Da sam ispao budala jesam, ali idemo dalje. Kada izađem odavde, biće drugačije, kada vidim ulice i ljude… Malo me plaši samo da li ću se snaći, dolazim negde gde sam bio davno, a dolazim kao ponovo rođen, turbo mi je sve u glavi – govorio je Dragojević.

Osećaš li neku dužnost i prema prijateljima koje si zapostavio za tih pet godina? – pitao je Stefan.

– Čuli smo se ali se nismo često viđati. Naravno da ću sve da nadoknadim… Moram sebi da se posvetim, kako bih mogao svima da valjam. Mnogo mi toga fali, fali mi nedeljni ručak, voleo bih i porodično da odemo na more… Hvala mojoj porodici, što su mi opet otvorili vrata i što su me prihvatili – izjavio je Dejan. (kurir.rs)