Katarina Grujić i Marko Gobeljić jedva isjekli svadbenu tortu!

Showbizz

Katarina Grujić i Marko Gobeljić jedva isjekli svadbenu tortu! 

Pjevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić su se pred Bogom zavjetovali na vječnu ljubav i to u Hramu Svetog Save, nakon čega se desio skandal, budući da mladenci nisu željeli da daju izjave i ispoziraju okupljenim fotoreporeterima, iako su prije toga pozvali sedmu silu da prisustvuje njihovom najradnosnijem danu.

Nakon svega mladenci su se uputili ka prijestoničkom hotelu u kojem je bilo organizovano gala slavlje sa čak 500 zvanica.

Mlada je tokom svadbe promijenila čak tri vjenčanice, a vatromet i svadbena torta od nekoliko spratova bili su samo dio luksuznog veselja.

Svadbena torta, ukrašena laticama bijelih ruža imala je skoro 100 kilograma i 10 spratova, te su mladenci jedva uspjeli da isijeku prvo parče, pa je intervenisalo osoblje prijestoničkog hotela koje im je pomoglo.

Uprkos nesnalaženju sa siječenjem torte, pjevačica i fudbaler nisu skidali osmijeh sa lica, a poslije čega je uslijedio vatromet koji su zvanice posmatrale sa balkona hotela.

Mladenci su sve vrijeme nazdravljali i grlili se, dok su zvanice sve detalje gala slavlja bilježile videima koje su kasnije i dijelili putem društvenih mreža. (ekskluziva.ba)