Seki stigle kokoške: Pjevačica namontirala kućicu za pijetla, koke i piliće!

Showbizz

Seki stigle kokoške: Pjevačica namontirala kućicu za pijetla, koke i piliće!

Seka Aleksić dočekala je dugoželjeni kokošinjac. Pjevačici su majstori danas montirali kućicu za koke, piliće i pijetla, u njenom porodičnom domu u Staroj Pazovi kojoj su se najviše obradovali njeni sinovi Jakov i Jovan.

Mališani se nisu odvajali od životinja, a i folk zvijezda je bila prezadovoljna kako je sve ispalo. U prilog tome svjedoče i fotografije koje je Sekina PR služba dostavila medijima, a njen mlađi sin je nadgledao radove.

Kokošinjac je Seka dobila na poklon od supruga Veljka, a gostujući u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji je otkrila detalje:

– Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 pijetla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 pijetla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam – rekla je pjevačica.

Ona je istakla i da obožava životinje:

– Ja sam inače u dvorištu htjela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne pretjerujemo i da idemo polako. Pa ćemo negdje pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i djeca vole. Mislim da i tako treba djecu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gdje će – rekla je pjevačica. (ekskluziva.ba)