UHVATILA BIH NJEGOVU MAJKU I RAZLUPALA BIH JE! Posle Teodore oglasila se i mama Gordana, iznela ŠOK detalje o vezi Anđela i Džehve

Showbizz

UHVATILA BIH NJEGOVU MAJKU I RAZLUPALA BIH JE! Posle Teodore oglasila se i mama Gordana, iznela ŠOK detalje o vezi Anđela i Džehve

Anđelo Ranković doživeo je emotivni brodolom kada je na ekranu u “Zadruzi” ugledao snimak svoje bivše devojke pevačice Teodore Džehverović.

Naime, zadrugarima je pušten video iz prve sezone najgledanijeg rijalitija kada se Teodora zbog Anđela žestoko sukobila sa MC Aleks, što je Anđela vratilo pet godina unazad te je izleteo iz Bele kuće i plakao bez prestanka.

Ranković je nakon svega otkrio da Teodoru nikada nije prevario, te da je nikada neće preboleti, ubrzo su se oglasile pevačica i njena mama Gordana Džehverović.

– Nemam nikakav komentar. To je za mene prošlost, hvala na razumevanju – zaključila je Teodora Džehverović kratko i jasno za Pink.rs, a onda se oglasila i njena mama i iznela šok detalje o njihovoj vezi:

– Nije mi dobro, srce mi se slomilo na komade dok ovo gledam, Mnogo mi je teško i mnogo mi ga je žao, on je mnogo dobar dečko. Sada da mogu da uhvatim njegovu majku razlupala bih je totalno! Iz ove perspektive kada vratim film shvatam da svo zlo potiče od nje. Njoj nijedna devojka nikada nije odgovarala i nijednu nije doveo u kuću. Jednom prilikom sam ja prisustvovala kada je rekao ”Ne znam da li bi bila srećnija da dovedem dečka”. To je posesivna majka kojoj nijedna devojka ne odgovara za sina – priča Gordana, pa dodaje:

– Mnogo su se voleli, ali Teodora nije želela da se odrekne karijere, svesni ste koliko je ambiciozna. Nije mogla da bude samo domaćica. Njegovoj majci izgleda nije odgovarala pevačica. Nadam se da ovo Teodora ne gleda! Njemu je jako teško, svestan je u čemu je problem, ali ipak mu je majka i ne može da govori o tome. Trenutno mi se srce steglo i rasulo u komade, vratili ste me 5 godina unazad, svaka njegova suza me boli – zaključila je Gordana Džehverović kroz suze. (kurir.rs/blic)