MLADENOVIĆEVA OTVORILA DUŠU: Roditelji su dizali KREDITE da mi plate autobus, išla sam kod psihijatra, a najveća želja mi je OVO!

Showbizz

MLADENOVIĆEVA OTVORILA DUŠU: Roditelji su dizali KREDITE da mi plate autobus, išla sam kod psihijatra, a najveća želja mi je OVO!

Pevačica Aleksandra Mladenović krčila je put ka zvezdama putujući autobusom iz rodne Žitorađe za Beograd na nastup muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”.

U takmičenju je tri puta zaredom ispadala pred samo finale, međutim, nije odustajala. Bila je uporna, a sve zahvaljujući roditeljima koji su davali poslednji dinar da bi im ćerka postigla što veći uspeh, piše Republika.

Aleksandra je u ispovesti otvorila dušu i prvi put javno pričala o tome koliko su njeni roditelji bili u dugovima, samo da bi njoj ispunili san i ona im je večno zahvalna zbog toga.

– Kada sam se takmičila u “Zvezdama Granda”, sa svakim učesnikom išli su navijači autobusima. Moji roditelji nisu bili finansijski dobrostojeći da to sve obezbede. Oni su sami videli da ću se ja osećati loše i da ću biti nesigurna ako nema nikoga tu uz mene, da me podrže ljudi iz mog mesta, pa su dizali kredite da bi platili te autobuse i navijače da idu sa mnom i podrže me. Bili su u kreditima do guše, samo da bi meni pomogli da se ostvarim kao pevačica – priseća se Aleksandra, koja je tokom karijere dobijala ružne komentare od kolega koji su osporavali njen talenat i omalovažavali je. Isti ti samo nekoliko godina kasnije tražili su od nje da se slikaju i druže.

Mladenovićeva tvrdi da je talenat nasledila od ujaka i da je kao početnik doživljavala nervne slomove na prestižnom takmičenju koje ju je vinulo u sami vrh estrade.

– Doživljavala sam anksiozne napade i nervne slomove jer sam ispadala uvek pred samo finale. Bila sam ljuta najviše na sebe jer sam bila mlada i nezrela, nisam shvatala da posle tog takmičenja počinju nastupi i pesme. Šarala sam u repertoaru, nisam se još pronašla, mešala sam zabavnjake i narodnjake. Sve to zajedno nije se pokazalo dobrim – zaključuje Aleksandra.

Aleksandra priznaje da je u jednom momentu razmišljala da digne ruke od karijere jer su komentari javnosti na njen izgled bili jezivi:

– Zbog tih loših komentara pala sam u tešku depresiju, toliko da nisam htela da izlazim iz kuće. Najviše su me pogađali komentari o mom izgledu. Govorili su mi da sam naduvena kao bumbar, da sam ovakva, onakva. Toliko mi je bilo teško da sam u jednom momentu rekla neću više da pevam, pa onda kažem: “Koliko si se mučila trudila da bi odustala zbog nekih ko zna kakvih koji sede za tim tastaturama i pišu svašta.” Čak je došlo do toga da sam potražila pomoć psihijatra, gde sam naučila da volim sebe da bi me i drugi voleli. Kakva god da sam sebi sam najlepša.

– Dugo sam krila privatni život jer sam u prvi plan gurala svoj talenat, pesmu. Smatram da ljude ne treba da zanima ko je s kim. Emocija i hemija između Isaka i mene nije mogla da se sakrije, a nismo bilo za to da se obelodani. Moje komšije su ga stalno viđale, pa su mislile da snimamo duet, ja im kažem pa ne snimamo duet u sobi. Isak je pažljiv dečko, ja sam mu rekla: ‘Kad izađemo, ti si Isak, ja Aleksandra, kod kuće smo najobičniji par.’ On još ne može da dođe sebi jer me do juče gledao na TV, sad ležim pored njega. Nikad ga ne bih ponizila pošto ga mnogo volim.

– Ništa ne planiram, sve ide spontano, spotove planiram, ali ostale stvari ne. Mnogo nastupa imam, želim da se odmorim, iscrpljena sam, ali opet na nastupu to se ne vidi. Ja tu dobijem snagu, pa kukam kad prođe. Kad vidim prepun klub, srce mi je puno i zaboravim na sve. Još odavno mi je proradio majčinski instinkt, tako da bi volela da se ostvarim kao majka. Ako ne s Isakom, onda se nekim drugim, to bi me baš preporodilo. To je, trenutno, moja najveća želja – ističe Mladenovićka. (kurir.rs)