CECA ĐUSKALA UZ KARLEUŠINU PESMU, ŠERIFOVIĆKA JE ODMAH POTKAČILA! Ražnatovićka joj ovako odgovorila!

Showbizz

CECA ĐUSKALA UZ KARLEUŠINU PESMU, ŠERIFOVIĆKA JE ODMAH POTKAČILA! Ražnatovićka joj ovako odgovorila!

Ceca Ražnatović zamenila je Jelenu Karleušu u žiriju muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, što je podiglo veliku prašinu tada budući da su pevačice godinama u javnom sukobu.

Međutim, gde je pesma, tu se sve zaboravi. Protekle večeri je u takmičenju nastupila, između ostalih, Ivana Dimkovski, koja je izvela Jeleninu pesmu “Ide maca oko tebe”.

Ono što je privuklo veliku pažnju jeste momenat kada je Ceca zaigrala uz Jeleninu pesmu i nije se obazirala na to što je ona izvodi.

Kada je Ivana počela da peva žiri je bio skeptičan, no kako je numera odmicala takmičarka je pokazala da odlično vlada scenom, gde je imala performans sa kolegom Ivanom Simićem.

Dok je njen mentor Đorđe David sve pomno paratio stojeći, Marija je ustala signalizirajući takmičarki da sluša sebe, dok je Ceca nepomično gledala. U toku refrena, Ražnatovićeva je ustala, pa je sa Marijom đuskala do kraja pesme.

Dok je Marija komentarisala nastup takmičarke našalila se da u Zvezdama Granda dogodio, kako je rekla, epski momenat.

– Druga pesma, osim što smo Ceca i ja konačno đuskale uz Karlinu pesmu, ovo je bio jedan “epic moment”, na tome vam hvala, ta pesma je, draga Ivana, bila pakao (smeh) – rekla je Šerifovićeva.

– Da, ja sam đuskala, zato je devojka i bila falš u toj pesmi! Šalu na stranu. Ceca igra uz sve pesme, ne gledam to tako – rekla je Ražnatovićeva. (kurir.rs)