Priredila mladi svadbeno iznenađenje, pa doživela ŠOK: Nakon ovog gesta, IZBAČENA je sa veselja

Ispovijesti

Priredila mladi svadbeno iznenađenje, pa doživela ŠOK: Nakon ovog gesta, IZBAČENA je sa veselja

Njena najbolja drugarica iz srednje škole, Endi, bila je deveruša, ali je mlada otkrila da je Endi bila pomalo nasilnik prema njoj u školi

Žena je otkrila kako je svoju najbolju drugaricu izbacila sa venčanja nekoliko minuta pre same ceremonije.

Žena je anonimno podelila priču na Redditu nakon što se njena najbolja drugarica pojavila u venčanici. Ova 28-godišnjakinja je otkrila da se udala pre više od mesec dana na intimnoj ceremoniji sa dvadeset ljudi.

Njena najbolja drugarica iz srednje škole, Endi, bila je deveruša, ali je mlada otkrila da je Endi bila pomalo nasilnik prema njoj u školi.

Ona je objasnila: “Međutim, još u školi, Endi je bila pomalo nasilnik, čak i prema meni”.

– Očigledno je sve ovo bilo u školi i mislila sam da je od tada značajno sazrela.

Ali ostala je šokirana kada se Endi pojavila na njenom venčanju u venčanici nakon što je već razgovarala o tome koju haljinu deveruša treba da obuče.

Ona je otkrila: “Izabrala je lepu haljinu od ružičastog zlata za koju sam mislila da je prilično simpatična i pretpostavila sam da je to to”.

– Nekoliko dana pre mog venčanja, Endi me zove i kaže mi da ima “iznenađenje” za mene u kome se nadala da ću uživati.

– Pretpostavila sam da je to svadbeni poklon, ili nešto slično, ali kako sam pogrešila.

Umesto toga, njena dugogodišnja prijateljica je ušetala do mlade spremajući se za njen veliki dan noseći belu venčanicu od čipke i veo, ostavljajući mladu šokiranu.

– Endi mi onda nastavlja da mi kaže da se predomislila o svojoj haljini i odlučila da želi da izabere nešto što bi delovalo kao simbol njenog učešća u mojoj radosti i sreći – dodala je ona.

Očigledno još u školi, Endi se šalila da će nositi belo na venčanju svojih prijatelja i mislila je da bi to bila dobra “šala” – ali mlada se nije složila.

Endi je rekla da će se ponovo presvući u svoju originalnu haljinu deveruše, ali je mladoj bilo dosta i zamolila je da napusti venčanje.

Od tada, Endi tvrdi da je mlada bila ljubomorna što je ona venčanici izgledala vitkije od nje.

Mlada je saznala da se Endi oseća depresivno nakon što ju je nazvao Endijev muž. Ona je pitala korisnike Redita da li je preterala, ali mnogi su mislili da nije.

Jedan je napisao: “Saznali ste da je još uvek užasna. Ne mogu da zamislim šta bi moglo da uzrokuje da joj ne ide tako dobro u životu”.

– Htela je da te izbaci iz scene. Taj komentar o tome da si ljubomorna što je izgledala vitkije u haljini od tebe govori mnogo – dodao je drugi.

Treći je prokomentarisao: “Znala je bolje nego da nosi belo i da joj je zaista stalo do tvoje sreće, onda bi se držala svoje originalne haljine. Koliko si sigurna da je izrasla iz siledžije?”. (objektiv.rs)