ANĐELO NEKA SLUŽI KAO PRIMER MUŠKARCIMA DA NE PROPUŠTAJU PRILIKE: Teodorina drugarica otvoreno o njegovim SUZAMA zbog Džehve

Showbizz

ANĐELO NEKA SLUŽI KAO PRIMER MUŠKARCIMA DA NE PROPUŠTAJU PRILIKE: Teodorina drugarica otvoreno o njegovim SUZAMA zbog Džehve

Ljubav Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, jedna je od dešavanja koja je obeležila prvu sezonu najgledanijeg rijaliti formata u regionu, a o kojoj se i dan danas govori.

Ljubavni par je prolazio razne poteškoće, te su se u nekoliko navrata borili za svoju vezu, ali je pritisak medija i porodica bio jači od toga.

Svako od njih je nastavio sa svojim životom i uplovio u nove veze, ali žal za prošlim vremenima nije nestala kada je Ranković u pitanju.

Anđelo je imao priliku da pogleda video klip iz prve sezone Zadruge, gde je ugledao Teodoru i momentalno završio u suzama. Tom prilikom je izjavio da svoju bivšu devojku nikada neće preboleti i satima nakon toga grcao u suzama.

Teodorina dugogodišnja drugarica Milica Kemez prokomentarisala je novonastalu situaciju iz svog ugla.

“Žao mi je Anđela, verujem da mu je teško. Ne bih se mnogo mešala u tu priču iz poštovanja prema svojoj drugarici Teodori koja ne želi da se oglašava tim povodom. Jedno je sigurno, on može da posluži kao dobar primer muškarcima da na vreme razmišljaju, ne propuštaju prilike i bore se za svoju ljubav”, rekla je ona. (Kurir.rs/Pink.rs)