DRAMA U TURSKOJ, MILJANI OTKAZANA OPERACIJA! Kulićka se oglasila i otkrila šta se desilo: Pogoršalo mi se STANJE, nije naivno

Showbizz

DRAMA U TURSKOJ, MILJANI OTKAZANA OPERACIJA! Kulićka se oglasila i otkrila šta se desilo: Pogoršalo mi se STANJE, nije naivno

Miljana Kulić trenutno se nalazi u Istanbulu radi operacije smanjenja želuca kako bi smršala, međutim, otkrila je da joj je zbog zdravstvenog stanja zahvat odložen.

Naime, po dolasku u Tursku Miljanino zdravstveno stanje se naglo pogoršalo, a ona je objasnila o čemu se radi.

“Pre nego što sam krenula za Tursku osećala sam da mi nije dobro. Čim smo sleteli, valjda od klime, ili od čega li je, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Dobila sam visoku temperaturu, curi mi nos i jedva pričam. Bila sam na kontroli i kada su mi lekari uradili krvnu sliku, odmah su videli da neki parametri nisu dobri. Pošto moja operacija nije ni najmanje naivna, doktori su rešili da odlože operaciju dok se u potpunosti ne zalečim. Iskreno, nadam se da će se sve stabilizovati do srede, kada treba da idem na novi konzilijum, kada ću tačno znati kada će mi raditi zahvat”, rekla je Miljana.

“Ovo je malo jača prehlada, tako da se nadam da će sve brzo proći i da ću konačno da legnem na operacioni sto. Lekari su mi rekli da ću posle zahvata u narednih pola godine da izgubim 60 kilograma”, uzbuđeno je otkrila Nišlijka.

Miljana u Istanbulu boravi s mamom Marijom i dečkom Nenadom, a na operaciju je otišla u dogovoru za kompenzaciju, te će Miljana novac vratiti kroz reklamiranje klinike u kojoj će biti operisana.

Operacija iznosi između 5.000 i 7.000 evra, a Miljani, Mariji i Nendadu plaćeni su osim toga i svi putni troškovi, kao i smeštaj u Istanbulu. (kurir.rs)