Mlada uoči svadbe pogledala svoje ŠAKE i zgrozila se: Bilo je UŽASNO, nije mogla da spava (VIDEO)

Ispovijesti

Mlada uoči svadbe pogledala svoje ŠAKE i zgrozila se: Bilo je UŽASNO, nije mogla da spava (VIDEO)

Kozmetičarka joj je napravila veliki problem, pa je pokušala sama da ga ispravi

Manikir jedne mlade koji je radila samo dan pre venčanja pretvorio se u katastrofu kada je sama pokušala da ispravi grešku kozmetičarke.

U opisu viralnog videa na TikTok-u ona je napisala da je, kada je videla šta su joj napravili u salonu, morala da uzme stvar u svoje ruke.

– Umesto da spavam pre svog velikog dana, ja sam u jedan ujutro lakirala nokte – rekla je u snimku.

U tom istom videu je podelila i fotografije sa kojih je, kaže, dobila inspiraciju za manikir kakav je tražila u kozmetičkom salonu, kao i fotografije noktiju sa kojima je izašla.

@realpohtaetoe

I ended up painting my own nails at 1am – a few hours before my wedding 🥲 #nailtok #nailart #nailedit #wedding #weddingtiktok #diy #fail #expectationvsreality

♬ OG THE PASTELS – Kneely_Knight

Iako je poznato da žene uoči svadbe znaju da “polude” na najmanje sitnice, razlika je očigledna. Na prvoj fotografiji, vrhovi noktiju u metalik zlatnoj boji su nežni i ženstveni, a na drugoj izgledaju dosta grublje i daleko manje elegantno, sa gustim, neujednačenim tragovima na njima.

Korisnici su bili zgroženi, ali su mnogi krivili i nju jer nije pre venčanja uradila probni manikir. Mlada je odgovorila kritičarima da je na njihovom Instagram profilu videla odlične radove, pa je mislila da ni njena ideja neće biti problem. Neke korisnice su onda odlučile da podele svoja iskustva sa lošim manikirom.

– Ja sam prvi put išla na manikir pre svog venčanja i bilo je grozno. Nisam nikako mogla da ga skinem i imala sam takve nokte celog medenog meseca – napisala joj je jedna korisnica.

– Meni je jedna kozmetičarka otkinula nokat dok ga je brusila, a ja sam samo ćutala. Na kraju se ona drala na mene jer joj nisam dala veću napojnicu – komentirala je druga.

Mlada je u komentarima dodala da joj je venčanje zaista bilo prekrasno, ali da joj je briga oko manikira donekle uspela da pokvari dan. (objektiv.rs)