Snimao porodicu na plaži, pa u kadru ugledao nešto STRAVIČNO: Scena je bila kao na filmu

Svijet

Snimao porodicu na plaži, pa u kadru ugledao nešto STRAVIČNO: Scena je bila kao na filmu 

Prestravljeni otac sa Floride je objavio fotografije dronom

Amerikanac Den Votson bio je sa svojom porodicom na kupanju na popularnoj plaži Nju Smirna u američkoj saveznoj državi Floridi kada im se dogodila gotovo filmska scena.

Otac je sa obale posmatrao svoju suprugu i troje dece kako se kupaju, pa je pomislio kako je to idealna prilika da ih snimi dronom iz vazduha. Uključio je kameru, a kada je pogledao šta mu je u kadru, šokirao se. Desetak metara do njegove porodice nazirala se senka ajkule koja je plivala prema obali. Otac je odmah počeo da viče supruzi i deci da izađu iz okeana.

Na Instagramu je objavio dve fotografije koje je snimio. Na prvoj se vidi kako ajkula pliva prema porodici, a na drugoj kako oni trče iz okeana, a ajkula odlazi prema dubini.

– Kada razmišljaš o ajkulama pomisliš da su u dubokoj vodi, nikada ih ne zamišljam tako blizu i ne misliš da bi mogli da dođu u vodu koja je do kolena duboka. Zastrašujuće je videti koliko se približila mojoj deci – rekla je majka Seli koja je sa decom bila u vodi.

Inače, na Floridi je zabeleženo 827 neisprovociranih napada morskih pasa, a poslednji se dogodio prošle nedelje kada je na istoj plaži morski pas za nogu ugrizao 18-godišnjaka koji je bio na dasci za surfovanje. (objektiv.rs)