STANIJA JE KUMOVALA NJIHOVOJ LJUBAVI! Starleta se oglasila kad je čula da je Viki TRUDNA sa Markom, a ovako reaguje njegov DRUG!

Showbizz

STANIJA JE KUMOVALA NJIHOVOJ LJUBAVI! Starleta se oglasila kad je čula da je Viki TRUDNA sa Markom, a ovako reaguje njegov DRUG!

Vest koja intrigira javnost je da je Viktorija Viki Mitrović zatrudnela sa Markom Osmakčićem u “Zadruzi 5”.

Naime, Viki je od početka rijalitija dospela u žižu javnosti zbog teške životne priče u kojoj je otkrila da ju je silovao sveštenik u njenom selu kada je imala svega 12 godina.

Nakon toga ona je ušla u ljubavni odnos sa Osmakčićem koji je u početku delovao normalno, međutim vremenom je došlo da velikih turbulencija.

Sada se oglasila Stanija Dobrojević koja je “kumovala” vezi Viki i Marka.

– U šoku sam od ove vesti. Nemam komentar! To su jako osetljive teme gde sebi ne dajem pravo da išta prokomentarišem. Svakako im sve najbolje želim! – direktna je bila Stanija.

Oglasio se i Markov najbolji drug Miloš koji nije mogao da dođe sebi od šoka.

– Ja ne znam šta da kažem… U šoku sam! Poznato je da ne podržavam njihov odnos već duže vreme ali ne vredi, oni se stalno vraćaju jedno drugom… Ne znam kako će sada, oboje znaju da nemaju budućnost, a šta će biti sa trudnoćom i tim detetom, to oni moraju da sednu i porazgovaraju, teška je tema da bi bilo ko komentarisao – rekao je Markov drugar. (Kurir.rs/Pink.rs)