Drugarici oprostila što je spavala sa njenim MUŽEM, a ona joj zadala novi UDARAC: Opet prolazi kroz pakao

Ispovijesti

Drugarici oprostila što je spavala sa njenim MUŽEM, a ona joj zadala novi UDARAC: Opet prolazi kroz pakao

Jedna žena se javno i anonimno izjadala terapeutkinji posle izdaje koju je doživela

Kada ljudi zgreše postaje jako teško odlučiti da li im treba oprostiti ili je ipak bolje okrenuti se i otići. U takvim situacijama ponekada prevagne srce, a ponekad mozak i posledice te odluke ostaju tu da nas zauvek podsećaju na nju.

Upravo to se desilo jednoj ženi, koja je donela odluku da oprosti svom mužu i najboljoj prijateljici nakon što ih je uhvatila u prevari.

– Prijateljica koja je nakratko imala aferu sa mojim mužem sada izigrava žrtvu nakon što sam im oprostila. Kad god imamo naše nedeljno druženje, ona ima hrabrosti da se požali da to što mene i njega viđa tako redovno zajedno utiče na njeno mentalno zdravlje – napisala je jedna žena za San, obraćajući se za pomoć terapautkinji u rubrici “Draga Didra”.

Takođe kaže da kada naletite na nju u gradu, ona pokušava da ih ignoriše i pretvara se da ih ne poznaje. Sada se pita kako da vrati njihovo prijateljstvo na pravi put, pogotovo što su ona i njen muž ostali zajedno nakon njegove afere.

– Pokušava da mi iskupi, veoma je ljubazan, strpljiv i pun ljubavi. Čini se da je zaboravio šta je uradio i samo mu je drago što smo zajedno. I ja sam srećna, ali me stalno podsećaju šta su uradili i pokušavam da se izborim sa bolom. Ja sam ta sa slomljenim srcem – nastavila je.

– Zvuči kao da je vašem mužu iskreno žao. Nastavite da pričate sa njim. Dajte mu do znanja da ste još uvek povređeni i dajte mu šansu da vas uverava da vas voli. Što se tiče prijateljice, bez obzira da li želite da ostanete prijatelji, dajte joj do znanja koliko vas je povredila i šta osećate prema njoj. Njen odgovor će vam pomoći da odlučite da li da je zadržite za prijatelja ili da prekinete sve veze – odgovorila je Didra. (objektiv.rs)