ŠTA ZNAČI AKO NA ULICI PRONAĐETE PARE: Dobro razmislite da li ćete uzeti taj novac

Zanimljivosti

ŠTA ZNAČI AKO NA ULICI PRONAĐETE PARE: Dobro razmislite da li ćete uzeti taj novac

Sigurno vam se dogodilo da tokom šetnje pronađete novac koji je nekome ispao.

Postoje brojna vjerovanja koja govore o tome, poput onog da taj nova treba odmah potrošiti.

Ljudi, uistinu, vole da vjeruju da svaki događaj ima svoje značenje i da predstavlja svojevrsnu poruku od viših sila za srećnog pronalazača. Jedno od njih kaže da znak zavisi od broja koji se na novcu nalazi.

Ukoliko pronađete

Novac sa brojem 1:

Broj 1 je povezan sa novim počecima i predstavlja nove ideje, napredak, dostignuća i uspjeh. Novac na kom se nalazi broj 1, poručuje da vaše vrijeme tek dolazi i da treba da ostanete pozitivni.

Novac sa brojem 2:

Novac sa brojem 2 ima više veze sa vašim okruženjem nego sa vama lično. Veruje se da vam on govori da je neophodno da se prilagodite, da više cijenite odnose sa drugima ljudima, bilo da su vaše kolege u pitanju, prijatelji ili partner.

Nezavisnost je dobra i važna, ali morate da shvatite da je nekad veoma važno sarađivati sa drugima. Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja, kao što su harmonija, strpljenje, partnerstvo i trudnoća.

Novac sa brojem 5:

Broj 5 ukazuje na uzbudljivost, avanturu i uspeh. Došlo je vrijeme je za nove pustolovine i vaš lični rast i razvoj. Kovanica od pet dinara, novčanica od 50 i 500 dinara poručuju vam da morate da iskoristite svoje talente.

Novac sa brojem 10:

Broj 10 želi da vam poruči da vjerujete svojoj intuiciji i uradite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena. (haber.ba)