Najgora kazna javnosti: Marko Osmakčić zbog skandaloznog ponašanja ispašta kao niko od učesnika!

Showbizz

Najgora kazna javnosti: Marko Osmakčić zbog skandaloznog ponašanja ispašta kao niko od učesnika!

Iako je u “Zadrugu”, najgledaniji rijaliti u regionu, ušao zarad slave i popularnosti, Marko Osmakčić, nekada velika teniska nada, “uprskao je” sve, mjesecima mu govore cimeri iz Bijele kuće – umjesto po dobru, ostaće upamćen po mnoštvu psovki, uvreda, mahom konzervativnim i šokantnim stavovima, ali i fizičkim nasrtajima, zbog čega je žestoko kažnjavan.

Mnogo puta do sada govorio je da će najsrećniji biti poslije “Zadruge”, kada bude bio popularan kako u gradu, tako i na Instagramu, gdje se svim silama nadao da će mu vrtoglavo porasti pratioci na najpopularnijoj društvenoj mreži, međutim – ništa od toga! Izgleda da mu brojni skandali polako ali sigurno dolaze “na naplatu”, a prvi je “stradao” njegov nalog na Instagramu.

Osmakčića je javnost najstrašnije osudila zbog njegovog stava prema djevojci Viktoriji Mitrović, nakon što je saznao da je u blagoslovenom stanju – na zaprepaštenje svih zadrugara, sebično je, gledajući sopstvene interese, nagovara da ab.rtira, a u jednom trenutku čak su se i sukobili! Marko je najstrašnije osuđen i kažnjen čak šestomjesečnim honorarom, a pratioci na Instagramu su riješili da ga, po svemu sudeći, kazne i na društvenoj mreži, te su masovno prijavljivali njegov nalog, koji na Instagramu više ne postoji.

“Korisnik nije pronađen” – jedino je što “izlazi” kada pokušate da uđete na Markov nalog.

Inače, Marko je do sada okarakterisan kao izrazito negativan lik rijalitija, a u komentarima ispod snimaka na zvaničnom YouTube nalogu Zadruge stoje samo loši komentari o njemu. Tako ga gledaoci nazivaju najvećim “seljačinom”, “agresivcem”, “egoistom” i slično… (ekskluziva.ba)