BILA JE NA APARATIMA, LEKARI SU HTELI DA JE ISKLJUČE: Majka je uočila NEŠTO, svi su se NAJEŽILI!

Svijet

BILA JE NA APARATIMA, LEKARI SU HTELI DA JE ISKLJUČE: Majka je uočila NEŠTO, svi su se NAJEŽILI!

Odlučili su da joj isključe ćerku s aparata, ali majka je primetila nešto čudno

Sem Heming je imala divan život. Studirala je pravo, imala je dečka i sve je išlo po planu, sve dok nije doživela tešku saobraćanu nesreću.

Automobil joj se prevrnuo, a ona je usled toga dobila teške povrede glave zbog kojih su morali hitno da je operišu i stave u veštačku komu.

Doktori nisu bili optimistični jer devojka nije pokazivala nikakve znakove oporavka. Nakon nekog vremena su je proglasili klinički mrtvom te je hteli da skinu saparata koji su je održavali na životu.

Međutim, u poslednjem trenutku se dogodilo nešto što joj je spasilo život. Majka, koja je došla da se oprosti od svoje ćerke, primetila je da Sem pomiče prst na nozi.

Bio je to znak da ipak ima nade i da se Sem oporavlja. Ova vest je iznenadila i doktore. Nakon ovoga su učinili sve što su mogli kako bi devojci omogućili što brži oporavak. Sem je počela da dše samostalno, a nekoliko sedmica kasnije poslali su je kući, gde je nastavila svoju terapiju. Njena priča dokazuje da nikada ne treba odustati od života i da se čuda ponekad događaju u poslednjem trenutku. (espreso.co.rs)