ŠA SE JAVNO OBRATIO BIVŠOJ ŽENI IVANI: Verovatno se udaje za Vladimira Tomovića… Evo šta joj je PORUČIO!

Showbizz

ŠA SE JAVNO OBRATIO BIVŠOJ ŽENI IVANI: Verovatno se udaje za Vladimira Tomovića… Evo šta joj je PORUČIO!

Nenad Aleksić Ša poslednji je napustio rijaliti “Zadruga”, a sada je pričao o svom trenutnom stanju, kao i svemu što se dešavalo u rijalitiju.

– Super sam! Da sam miran, tih i povučen, po prirodu to nisam. Ali takav mi je period. Sada sam ušao u neki mirniji period, mirnu luku. Sad mogu da kažem da sam lagan! U Zadruzi nisam to smeo jer je malerozna reč – počeo je Ša u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, a zatim nastavio:

– Nakon svega što se dešavalo hteo sam da dokažem da mogu ja da budem ja. Inače sam prgav, ali sve se sleglo i nemam nijedan problem. Bukvalno, u poslednjih desetak godina, prvi put mogu da kažem da nemam nijedan jedini problem.

U medijima se poslednjih dana pisalo da se bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana udaje.

– To sam sad čuo, a provlačilo se kroz medije. Ako se udaje, želim joj sve najlepše! Našla je svoj mir i drago mi je. Valjda ću i ja naći svoj mir i sreću. Verovatno se udaje za Vladimira, nema šta, čestitam joj i želim sreću – rekao je reper.

– Oboje nismo uradili ispravno, to mogu reći. Svakako bi došlo do razvoda braka jer je sve bilo klimavo i mršavo, pa je bilo pitanje trenutka. Svako nađe svoju sreću. Sve se u životu dešava sa razlogom, pa možda je tako i bolje – rekao je. (Kurir.rs/M.M.)