Devojka svaki drugi dan radi nešto BIZARNO i upadljivo na svom telu: Posledice mogu biti TRAJNE

Zanimljivosti

Devojka svaki drugi dan radi nešto BIZARNO i upadljivo na svom telu: Posledice mogu biti TRAJNE 

Lisa radi kao mejkap umetnica i voli da što više “prilagođava” svoje lice

Žena koja redovno brije obrve rekla je da to čini jer je “sputavaju” da bude kreativna koliko želi biti sa svojom šminkom.

Lisa radi kao mejkap umetnica i voli da što više “prilagođava” svoje lice, a kaže da obrve to ograničavaju jer to znači da mora da radi sa oblikom dlačica sa kakvim je rođena.

Ona je na TikTok-u objavila video u kojem je odgovorila na najčešće pitanje koje dobija – uvek je pitaju zašto brije obrve.

Ali Lisin jedinstveni izgled ne sviđa se svima, jer neki tvrde da izgleda kao “vanzemaljac”, s time da Lisa sada čak koristi taj izraz kako bi sebe na pozitivan način opisala kao “lepo vanzemaljsko biće”.

– Imam vrlo guste dlačice obrva zbog čega mi je teško da ih oblikujem, laminiram i pokrivam. Ja sam mejkap umetnica pa volim da prilagodim svoje lice kako želim, a moje prirodne obrve me sputavaju u tome – objavila je ona odgovor na TikTok-u.

Lisa je takođe podstakla druge koji razmišljaju o brijanju obrva da pokušaju.

– Ako ste već hteli da obrijete obrve, ovo je vaš znak. One uvek izrastu, a ovako ćete izgledati kao prekrasno vanzemaljsko biće. To će biti prava pobeda, verujte – objašnjava ona.

Žena je rekla da brije obrve “svaki drugi dan” kako bi bile što glađe, a u komentarima je dodala da joj dlačice inače brzo rastu pa drugi možda neće morati da briju svoje tako često.

Ipak, kao što je jedna osoba u komentarima istakla, uvek bi trebalo isprobati prvo brijanje malog područja za svaki slučaj.

– Za svakoga ko želi da obrije obrve prvi put – napravite test sa brijanjem samo na kraju! Nekim ljudima obrve ne izrastu, pa biste mogli da testirate pre nego što uložite sve u to – napisao je neko.

– Da, uvek preporučujem da prvo obrijete vrhove! Hvala vam na ovom komentaru! – odgovorila je Lisa.

Mnogi ljudi u komentarima videa složili su se s Lisom oko ideje brijanja obrva, jer je nekoliko reklo da to već rade redovno i sviđaju im se rezultati. (objektiv.rs)