Devojku slomila užasna ISTINA o njenoj MAJCI: Taj muškarac ju je držao za zadnjicu u javnosti i ljubio

Ispovijesti

Devojku slomila užasna ISTINA o njenoj MAJCI: Taj muškarac ju je držao za zadnjicu u javnosti i ljubio

Kada joj je sestričina rekla nije mogla da jede i spava od šoka

Jedna anonimna devojka iz Velike Britanije pisala je tabloidu San sa pričom o tome kako je njena sestričina videla njenu majku kako se ljubi sa nekim nepoznatim muškarcem.

– Moji mama i tata su uvek delovali srećno i kao da nemaju problema u braku. Oboje su moralni, pristojni ljudi, koji vredno rade i kad god mogu pomažu drugima. Ja sam uvek bila malo bliža sa tatom ali svi skupa smo bili skladna, mala porodica. Pre nekoliko nedelja nazvala me je moja sestrična i rekla mi da mora ozbiljno da razgovara samnom. Kada smo se našle izgledala je zaista zabrinuto, a onda mi je rekla da je pre nekoliko dana videla moju mamu kako se u javnosti ljubi sa nekim drugim muškarcem – napisala je ona.

Nakon prvobitnog šoka, pitala ju je je li sigurna da se zaista ljubila sa njim ili je možda bio nevini poljubac sa muškim prijateljem, ali sestrična joj je rekla da su se baš strastveno ljubili, a on je držao ruku na njenoj zadnjici.

– Ne mogu ni da spavam ni da jedem, stalno mi se to vrti po glavi. Imam osećaj kao da više ne znam ko je moja mama, i ne znam trebam li to da kažem svom tati, iako znam da će ga slomiti – nastavila je.

Njoj je odgovorila terapeutkinja ovog lista.

– Doživeli ste veliki šok koji vas je potresao i naterao vas da se zapitate koliko dobro poznajete sopstvenu majku. Nemojte da žurite i odmah kažete svome ocu, umesto toga prvo razgovarajte sa majkom. Recite joj da znate za njenu aferu, zamolite ju da bude iskrena sa vama. Dajte joj priliku da objasni zašto se to dogodilo i šta planira da učini dalje. Recite da ne želite da kažete ocu, ali da smatrate da zaslužuje da zna istinu. Možda će ipak moći zajedno da reše probleme – odgovorila joj je psiholog. (objektiv.rs)