Jelena iz Kraljeva rekla drugarici da je TRUDNA, a onda je počeo UŽAS: “Satima sam plakala”

Ispovijesti

Jelena iz Kraljeva rekla drugarici da je TRUDNA, a onda je počeo UŽAS: “Satima sam plakala”

Mislila je da je ovo prijateljstvo koje će trajati do kraja života, ali se prevarila

Iskrena i snažna prijateljstva danas su prava retkost, a kada “naletite” na onu osobu koja će sve učiniti za vas, onda je ne puštate da ode iz vašeg života. Nažalost, ne bude uvek tako, pa nekada u životu upoznate nekoga za koga ste mislili da vam je pravi prijatelj, a onda se na kraju ispostavi da vam želi loše, da se ne raduje vašoj sreći i uživa da vas povređuje i gleda kako patite.

U sličnoj situaciji našla se i Jelena iz Kraljeva podelila je svoju šokantnu priču, želeći da skrene pažnju drugima koliko je važno čuvati one prijatelje koji su tu za vas i u dobru i u zlu.

Kako je istakla, bila je nerazdvojna sa drugaricom sa kojom se druži još od osnovne škole.

– Bile smo nerazdvojne, ne samo što smo se čule svakoga dana, već smo se trudile da provodimo što više vremena zajedno. Nekoliko godina smo živele i razdvojene, ja sam morala zbog posla da dođem u Beograd, dok je ona ostala u Kraljevu, i tada sam se osećala potpuno izgubljeno bez nje – iskrena je Jelena.

Ubrzo se situacija promenila i Jelena je ponovo bila u istom gradu sa najboljom drugaricom.

– Dan kada mi je javila da joj je dečko dobio posao u Beogradu i da će se oboje preseliti ovde bio mi je jedan od najboljih. Bila sam srećna i jedva čekala da uživamo u zajedničkim avanturama – rekla je ova Kraljevčanka.

Mislila je da je ovo prijateljstvo koje će trajati do kraja života, ali se prevarila.

– Ništa nismo krile jedna od druge, svaki problem koji bih imala, prvo bih njoj ispričala i zatražila savet. Nakon njihovog dolaska u Beograd naš odnos je polako počeo da se menja. Pričala mi je mesecima kako pokušava da zatrudni, ali da im nikako ne ide. U ovim situacijama, koje su bile veoma teške za nju sam joj uvek bila podrška i trudila se da je utešim i ponudim neka rešenja – rekla je ona.

Njihov odnos je odlično funkcionisao, sve do trenutka dok se Jelena nije udala.

– Posle nekoliko meseci saznala sam da sam trudna, iako suprug i ja nismo to planirali. Bila sam srećna i odmah sam je pozvala da podelim to sa njom. Umesto radosti, dobila sam njen bes i ljubomoru. Počela je da viče i govori kako nije fer što sam ja zatrudnela pre nje, a ona i njen dečko pokušavaju mesecima – priča Jelena.

Kaže da je posle tog poziva ostala u šoku, satima je plakala i nije mogla da veruje da je to doživela od drugarice za koju je mislila da će joj se naći i u dobru i u zlu.

– Sada me izbegava i ne želi da razgovara sa mnom. Ne mogu da verujem da sam to doživela od najbolje prijateljice. Doduše, možda to nikada nije ni bila – rekla je Jelena i poručila svima da čuvaju drage ljude koji ih vole, cene i poštuju i onda kada su srećni, ali i u teškim trenucima. (objektiv.rs)