KAKAV BLAM- DALILA PONIŽENA U EMISIJI: Filip otkrio šta se desilo, ONA U NEVJERICI (VIDEO)

Showbizz

KAKAV BLAM- DALILA PONIŽENA U EMISIJI: Filip otkrio šta se desilo, ONA U NEVJERICI (VIDEO)

Upravo je počela emisija “Gledanje snimaka”, a voditelj Milan Milošević je najavio prvi klip za večeras.

Zadrugari su gledali svađu Dalile Dragojević i Filipa Cara, koja se dogodila poslije žurke. Car je prebacivao Dalili što se napila i napravila haos.

Moje loše stanje, nije trebalo da dovedem sebe u ovu poziciju. A što se tiče Filipa, izgleda kao zabrinut. Ali samo je tako izgledao – rekla je Dalila.

Pa, ne znam, ja sam se nasekirao, zato sam došao i na zid, i u izolaciju i u tuš kabinu. Kad vidim taj klip, šta pričam, te događaje, te ljude, sve mi je to toliko jeftino i jadno. Ako sam ja takav kakav jesam, zašto ta osoba nije bila sušta suprotnost, da mi pokaže kako se živi taj život normalnih ljudi? Nevejrovatno mi je kako ljudi uspiju da me dovedu u stanje ludila. U tim trenucima treba samo da se nasmijem, a ne da se nasekiram. Htio sam da joj pomognem, a više sam odmogao. Dao joj Bog zdravlja i pameti. Ja znam da su mene moji prijatelji sprečavali da se napijem, nisu me natovarili džinom i vodkom. Opet sam porodicu stavio u nezgodnu situaciju, imali smo s**s poslije, nismo ušli u vezu – rekao je Car.

Imali smo dva puta s**s, u tuš kabini i u izolaciji. Ja sam ušla da se istuširam, stavila papuče ispod sebe, držala tuš da dođem sebi, onda se pojavio on, ušao u bademantilu da mi drži glavu dok povraćam – ubacila se Dalila.

Žao mi je što sam se zakleo u svetinju, a poslie došao u ovu situaciju. Šta dobijam na kraju toga? Sramotu, gazim po porodici… Mislite da se ona posleij nekih stvari osjeća loše? Ona priča da je najbolja, mi smo ovo, mi smo ona. Parodija, teško ludilo – dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (novi.ba)