Muž joj je nestao samo 6 tjedana nakon vjenčanja: 68 godina kasnije saznala je pravu istinu

Ispovijesti

Muž joj je nestao samo 6 tjedana nakon vjenčanja: 68 godina kasnije saznala je pravu istinu

Muž Billy joj je nestalo samo šest tjedana nakon vjenčanja davne 1944. godine. Tek 98 godina kasnije je saznala što se zapravo dogodilo.

Billy je kao pilot bio regrutiran u vojsku i poslan u Europu, kako bi se borio u Drugom svjetskom ratu. Od tada, Peggy nije o njemu čula nikakvu vijest.

Peggy Harris iz Vernona u Teksasu (SAD), udala se za svog dečka Billyja 1944. godine. Uživali su u braku svega tjedana, a Billy je tada kao pilot regrutiran u vojsku i poslan u Europu, kako bi se borio u Drugom svjetskom ratu.

Od tada, Peggy nije o njemu čula nikakvu vijest. Na početku je mislila da je sigurno poginuo u ratu. Međutim, kako nije dobila nikakvo izvješće ili potvrdu o njegovoj smrti, počela se nadati da je ipak živ.

To je potrajalo punih 68 godina, sve dok njezin rođak nije istražio vojni registar, gdje je pronašao da je Billy poginuo pri padu zrakoplova kod jednog mjesta u Francuskoj.

Kada je Peggy otišla u Francusku, bila je ganuta činjenicom da je jedna ulica u tom mjestu nazvana po njezinom mužu, koji je učinio sve da se zrakoplov ne sruši na ljude i odnese još žrtava.

Vrlo je tužno što je Peggy tek nakon toliko vremena saznala pravu istinu i stavila točku na priču o svojoj davno nestaloj ljubavi. (novizivot.net)