Njezin suprug je preminuo – 2 godine kasnije, dobila je misteriozan buket ruža na poslu

Zanimljivosti

Njezin suprug je preminuo – 2 godine kasnije, dobila je misteriozan buket ruža na poslu

Suprug je tragično preminuo prije dvije godine, a njegova supruga je dobila misteriozan buket ruža na poslu.

U Facebook objavi na stranici Love What Matters, Kayla Miller je podijelila toplu priču koja pokazuje pravo značenje vječne ljubavi – ljubavi koja živi i nakon što naš život na ovoj zemlji prestane.

Kada je Kayla vidjela buket šarenih ruža koje su dostavljene kolegici s posla, bilo je to kao u filmu „P.S. Volim te“.

Suprug njezine suradnice preminuo je prije dvije godine, ali pripreme koje je izvršio kako bi njegova supruga zauvijek bila voljena jednostavno će vas rastopiti.

Ovo je njezina objava:

Imala sam priliku svjedočiti pravoj „P.S. Volim te“ priči. Ovo je cvijeće danas dostavljeno jednoj kolegici s posla. Poslao ih je njezin suprug koji je preminuo prije dvije godine. Svaki blagdan/rođendan od kada je on preminuo ona prima cvijeće, poklone i nakit od njega. Prije nego je preminuo on je sve to osmislio kako se ona ne bi osjećala usamljeno u danima kada joj je najteže. Dijelim ovu priču ne samo zato što je predivna i grije mi srce, nego i kako bih pokazala da prava ljubav zaista postoji.

Ne morate biti s nekim samo zato što mislite da vas nitko drugi neće voljeti. Ne morate trpjeti prijevare ili laži ili omalovažavanje. Vi ste nagrada koju treba osvojiti, a tu negdje postoji netko tko će vas voljeti i kada više ne bude na ovome svijetu. Nadam se da će vam ovo uljepšati dan.

Pa, vidite – ovo je cvjetni dokaz da ljubav ne umire s tijelom. To je jednostavno predivno, zar ne?

Budite odvažne, dame moje. Vaš Gerard Butler čeka… <3 (novizivot.net)