NESUĐENI SVEKRE, SRCE TI JE STALO OD SREĆE KAD SI ČUO DA SAM TRUDNA! Viki napisala pismo za Osmakčićevog oca, ŠOK poruke!

Showbizz

NESUĐENI SVEKRE, SRCE TI JE STALO OD SREĆE KAD SI ČUO DA SAM TRUDNA! Viki napisala pismo za Osmakčićevog oca, ŠOK poruke!

U emisiji “Sprrrdnja”, Stefan Karić pročitao je poslednje pozdrave koji su zadrugari napisali za oca Marka Osmakčića, koji je nedavno lažirao svoju smrt.

– Kad smo pomenuli Marka i njegov oca, da pročitamo poslednje pozdrave od nas zadrugara – rekao je Stefan, pa krenuo da čita pisma.

– Dragi naš Franjo, poslednji put kad smo te videli sijao si kao titanijumski lanac na vratu. Vest o tvojoj smrti nas je uzdrmala, i dalje smo u šoku. Da je bilo sreće, i dalje bi uživao u vožnji Lamba i Meklarena dok je Marko u Zadruzi. Čuli smo da je sprovod bio veličnastven, da je bilo 2000 ljudi. Markane, izdrži, uz tebe smo saosećamo se sa tvojim bolom. Ovo je bez potpisa – pročitao je Karić.

– Dragi deda Franjo i moj nesuđeni svekre, žao mi je što ti je od sreće srce stalo kad si čuo da sam trudna. Znam kolika si nam podrška bio i da si verovao u našu ljubav. Nadma se da nas gledaš na nekim strimovima tamo. Ne brini, neće uticati ništa na mene da abortiram, bićeš ponosan deda, ma gde bio. Nema potpisa, ali možemo da zaključimo da je Viktorija – nastavio je Stefan.

– Frale, brate, pišem ovo, a ruka mi drhti od tuge i bola. Da mi je neko rekao da ću ovo da napišem, ne bih mu verovao. Fraki, šta uradi? Budi ponosan na svog Markana, tu sam ja, kum Zola. Živi u miru, dobri Franjo – pročitao je Karić. (Kurir.rs/I.B.)