TO JE BIO NAJVEĆI UDARAC U MOM ŽIVOTU: Zorica Brunclik otvorila dušu o najtežim trenucima, a ovako priča o braku sa Kemišom!

Showbizz

TO JE BIO NAJVEĆI UDARAC U MOM ŽIVOTU: Zorica Brunclik otvorila dušu o najtežim trenucima, a ovako priča o braku sa Kemišom!

Pevačica Zorica Brunclik otkrila je detalje privatnog života.

Ona je priznala koji trenuci u životu su joj bili najteži i kako se sa njima izborila.

– Godine me ništa nisu naučile, stekla sam određenu dozu mudrosti, ali nedovoljnu. Progovorila bih na onu stvar nekad da mogu, a s godinama sam naučila da to ne treba – rekla je ona u emisiji “Premijera – Vikend Specijal” i dodala:

– Ne postavljam sebi visoke standarde, i nemam megalomanske želje da bih bila razočarana. Nikada ne bih odustala od muzike, ona je deo mene. Bilo je mnogo teških godina, kada mi je mama umrla u 51. godini. To je najveći prvi udarac u mom životu. Ode neko najvažniji u tvom životu, tek tako, mlad… Bilo je mnogo situacija koje sam zahvaljujući porodici prevazišla. Što se poslovnih godina tiče, kao i kod svih. Miroljub i ja odavno biramo gde ćemo i šta ćemo da radimo. Mi smo u godinama kad nema potrebe po bilo koju cenu raditi nešto. Biramo gde ćemo, s kim ćemo, kako ćemo i koliko ćemo – zaključila je Zorica Brunclik. (kurir.rs)