VIKTORIJA DONIJELA KONAČNU ODLUKU: Saopštila, evo šta je odlučila (VIDEO)

Showbizz

VIKTORIJA DONIJELA KONAČNU ODLUKU: Saopštila, evo šta je odlučila (VIDEO)

U toku je emisija “Izbacivanje”, a voditelj Darko Tanasijević je nakon razgovora sa Dalilom Dragojević, porazgovarao sa Viktorijom Mitrović, koja je progovorila o stanju u kom se nalazi.

Ako sumiramo sve što se desilo, ovo je najteža nedjelja za tebe – pitao je Darko.

Pa jeste, mislim da će biti od sutra. Sve sam stavila po strani, a nešto sam i zaboravila – rekla je Viki.

Zatrudnila si sa Markom Osmakčićem, koji je izašao iz rijalitija pod okolnostima koje su monstruozni. Kakvu si odluku donijela što se tiče djeteta koje nosiš – pitao je Darko.

Donijela sam odluku daću sutra ići da abo**iram. Ne želim jednostavno da imam bilo kakvu povezanost sa njim i smatram da povezanost ne bi bila na neki ljudski način. Mislim da moje dijete, baba i deda nisu krivi za to što sam se ja sama uplela. Od kad sam ja to čvrsto odlučila, već sam počela da osjećam krivicu. Više nije bilo hoću-neću, na kraju će biti tako – rekla je Viki.

Koliko je bilo teško donijeti tu odluku – pitao je Darko.

Bilo mi je teško da se borim sa tom odlukom od kad sam saznala koliko nedjelja je u pitanju. Bilo mi je teško i dok je Marko bio tu. Ja sam njemu predlagala da možemo to da riješimo, kroz par dana i javno i to, ako misli da bih ga prevarila. Uvijek bih to rekla ako neko ne želi, a da nema ucjena i prijetnji. Da li su tu pare u pitanju, nasljedstvo, ne želi da ima dijete sa ovakvom osobom? Znam da mu majka nije bila ništa lošija od mene u tom nekom mladalačko životu. Za mene nije najbolje, ali kad sve uzmem u obzir, kada sve sumiram, mislim da je to najbolje…Kad je Marko to rekao za Mateu L., da li je htio da me zastraši, pa je čuo da se to nekome desilo. Ja sam ga slušala, ali moj mozak nije konstatovao ono za Hitlera. Rekao mi je da tumačim sama. Skontala sam da sigurno nije donio novac djevojci, nego da je nešto loše. Probudila sam ga sutradan, kad sam se vratila, nisam ga zatekla u kući. Za mene su svi isti, kad pogleda – rekla je Viki.

Ti nisi upoznala Markovog oca. Poslije svega što si čula, kakvo mišljenje imaš o tim ljudima – pitao je Darko.

To su ljudi koji vole samo sebe. Mislim da su duboko nesretne osobe. Mislim da su svi kolektivni monstrumi. Počev od njegovog brata i žene, ako je sudelovala. Jako su loši ljudi, osobe. Ja sam mjesecima mislila da radim loše stvari, a da je on srčan. Ne, on je loša osoba!

Kakav je on muškarac kad pobjegne od ovakve stvari – pitao je Darko.

Kukavica! Uopšte nije muškarac…Tu i jeste poenta. Ako je neko prikrivao, a ja na to nisam gledala tako, on je to pričao da nam bude smiješno, a ustvari je izgovarao. Krivo mi je što nisam uspjela da prepoznam karakteristiku koju ima ili vuče…On je svog oca uvijek isticao u dobrom smislu, ali kad se posvađamo, on mi je pričao to da ga je otac tjerao da ide u tu tenisku školu itd. Ja ne verujem da je on to uradio zbog mene. Što to nije uradio prije šest mjeseci? On je njega izbavio tog četvrtka, da ne bi Marko iz te agresije i bijesa, meni nešto uradio i da ne bi Marko iz tog besa ne bi ispričao neka dešavanja koje je njegova porodica uradila – rekla je Mitrovićka

Šta bi imala da poručiš pokojnom Franju ili Marku – pitao je Darko.

Ništa. Mislim da su dovoljno nesretni da bi ja sada nešto rekla – dodala je Viki.

Kako se kaže: “Vječna Japamja” – rekao je Darko za sam kraj.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. (novi.ba)