LIK IZ ZATVORA JOJ NAPRAVIO 22 DECE: Ona nasrće na njega, hoće da ih bude PREKO 100

Uncategorized

LIK IZ ZATVORA JOJ NAPRAVIO 22 DECE: Ona nasrće na njega, hoće da ih bude PREKO 100

Iako su sva deca biološki njihova, začeta su preko surogata. 20 dece su istih godina.

Ozturk ima 22 biološke dece sa suprugom Galipom Ozturkom, turskim biznismenom.

Ozturkovi su otkrili da su potrošili 138.000 funti na surogat majčinstvo 2021. da bi imali sve bebe u istoj godini. Od tada, par je dodao još dvoje dece porodici u potrazi za 105 dece.

Galipovo nedavno hapšenje

Međutim, moraće da sačekaju još malo. Galipa su nedavno uhapsile gruzijske vlasti pod optužbom za pranje novca i falsifikovanje dokumenata.

Ozturk je na Instagramu podelila svoja osećanja zabrinutosti zbog hapšenja njenog muža, napisavši: „Osećaj usamljenosti me ne napušta čak ni sa tako velikim brojem bliskih ljudi. Navikla sam da je moj muž uvek kod kuće, uvek tu. Pošto Galip poslednjih godina radi isključivo od kuće, tokom dana smo stalno provodili vreme zajedno. Noću, kada su decu stavljali na spavanje, neprestano smo ćaskali.”

“Ako bih otišla u Tbilisi ili Istanbul, ćaskali smo telefonom satima, cele noći“, nastavila je ona. “Sada mi je teže nego ikada, ne mogu da podnesem tišinu, ne mogu da podnesem njegovo odsustvo, ne mogu da spavam i budim se sama, ne želim da gledam njegovo prazno radno mesto… Ne mogu da vidim njegov osmeh, ne čujem njegov glas, ne osećam njegov zagrljaj.”

Ovo nije Galipov prvi sukob sa zakonom. Završio je takođe u zatvoru u Gruziji 2018. nakon što je žalbeni sud odobrio njegovu doživotnu kaznu zatvora u vezi sa ubistvom još 1996. godine. Optužen je da je naručio ubistvo čoveka po imenu Kuvvet Keseoglu.

Neizvesno je kada će Galip ići na suđenje, ali u međuvremenu, Ozturk može da posveti preko potrebno vreme za svoje 22 dece – i možda ponovo razmisli o tome da ima porodicu koja dostiže trocifrenu cifru. (espreso.co.rs)