VILJUŠKAROM SPREČIO VANVREMENSKU KRAĐU: Nikome ne bi PALO NI NA PAMET!

Svijet

VILJUŠKAROM SPREČIO VANVREMENSKU KRAĐU: Nikome ne bi PALO NI NA PAMET!

Jedan Australijanac je otišao korak dalje kako bi sprečio potencijalnu krađu svog voljenog automobila upotrebom viljuškara, podigavši lopova zajedno sa njim…

Kako policija u Kvinslendu navodi, jedna žena provalila je u kuću čoveka u Loganu, zapadnom Brizbejnu, kopajući po njegovoj garderobi pre nego što je pokušala da mu ukrade automobil. Ona se pripremala da utekne sa porodičnog imanja i iz kuće Brendana Milsa.

Kako je Brendan izjavio u lokalnoj emisiji Sunrise: „Sve se odvijalo ispred nas velikom brzinom. Video sam da se vrata zatvaraju i da automobil kreće da se kotrlja, što me je nateralo da stupim u akciju.

Brendan je u blizini imao viljuškar jer radi sa automobilima i iskoristio ga je ovoga puta na jedini način na koji je mogao kako bi zaustavio ženu i sprečio je da kresne automobil i pobegne. Kako je dodao: „Moja porodica je stajala sa strane i posmatrala čitavu stvar, tako da ne smete uraditi ništa preterano glupo ili agresivno. Jednostavno u vama kulja neverovatna količina adrenalina i kroz glavu vam prolazi hiljadu misli, a jedna od njih je bila ’dobro, tu je viljuškar, zašto da ne?“

Policija je stigla nedugo nakon poziva i pronašla automobil i dalje podignut na viljškaru. On je polako spušten i žena je uhapšena. Ona je optužena za provalu i nezakonitu upotrebu motornog vozila i stići će pred sudiju sledećeg meseca. (espreso.co.rs)