VIKTORIJA OTKRILA DA LI SE KAJE – ZAVLADAO MUK U BIJELOJ KUĆI: Ovo niko nije očekivao

VIKTORIJA OTKRILA DA LI SE KAJE – ZAVLADAO MUK U BIJELOJ KUĆI: Ovo niko nije očekivao

Iskrena do koske.

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, voditelj Milan Milošević je naredno pitanje pročitao Viktoriji Mitrović.

Da li si shvatila da je Marko bio smradina od čovjeka – glasilo je pitanje.

Mislim da sam imala dosta smradova, da ću gledati da ih više nemam. Za mene bi bio poraz da me porodica Osmakčić vidi u bademantilu i u krevetu, a koga boli uvo za to kako se ja nosim sa tim – rekla je Viki.

Ja sam apsolutno siguran da se ona folira! Znao sam da će Viktorija tako da se ponaša, zato sam govorio sve što sam govorio. Ubjeđen sam za to! Nije mi jasno šta je radila sinoć, tresla i ostalo. Dokle god da je ovdie, biće joj super, odvućićemo joj pažnju. Ja sam jj i rekao kad je sjela ovdie i počela da plače, rekao sam joj: “Zašto plačeš?”. Sad gledaj koliko možeš da teraš dalje, nije ni to najstrašnija stvar na svijetu. O tome se razmišlja dok se ne desi! Sljedeći put ako će da se je*e, nek se je*e, ali ako hoće vezu, ne bira se ona pi**om i ku**em. Džabe sada razmišljaš, jer niti ćeš vratiti trudnoću, niti ćeš ispeglati odnose – rekao je Đedović.

Irma me nervira jer mi 24 sta ponavlja kon*om i ostalo. Iskreno, iz ove perspektive, ja nisam osoba za žaljenje. Ja imam velikog udjela u svemu ovome – rekla je Viki.

Ne možeš ti biti kriva za taj način na koji ti se desilo – dodao je Marko.

Ja pričam o trudnoći i abo**usu, za koje sam kriva. Marka ne komentarišem. Ja se osjećam loše zbog trudnoće, a ne zbog Marka. Što se tiče tog odnosa, ja sam kriva 80 posto. Meni je žao i teško zbog djeteta koje sam imala, a koje je otišlo – rekla je Viki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. (novi.ba)

scroll to top